0

ne olursa olsun kullanılan ürünlerde işlev ve tasarım olmak üzere ikisi de önemlidir. ikisinin birlikte olması evladır fakat işlev önde gelir. maksimum verim alabilmelisiniz üründen.

1

işlevi esas olandır. ama herkes işlevi de dese yine de görsel olarak en güzelini almak taraftarıdır ki bu da en doğalıdır.. hem işlevi hem de kalitesine bakar alırım ben.. güzelliği on para etmez.. o sendeki işlev olmasa diye de sözü bağlarım.

0

elbette işlevi önemli ama birazda görünüş olması lazım tercih edilmesi için

0

ikisi de önemli ancak işlevi bir tık ağır basar ne işe yaradığını daha önemlidir çünkü bir şey dış görünüş olarak pek bir anlam ifade etmez genelde sadece ergonomik olması dış görünüşü etkiler ve güzel bir anlam kazandırır aslında bu insanlarda da böyledir dış görünüşün önem verip işlevine bakmayız keşke böyle yapmasak insanların içleri dışlarından çok çok güzel olabilir insanları da maddeleri de dış görünüşüne göre sınıflandırmak biraz mantık dışı kalıyor kanımca

0

aslında işlev ama. görüntüyü beğenmeden işlevini merak eden bir toplum değiliz. önce bizi etkilesin ki sonra işlevine bakalım.

0

elbette aslen işlevi önemlidir. ama görüntü tamamen önemsiz olsa markalar daha göze hoş görünün ürünler üretmek için birbirleri ile yarışmazlardı. sonuçta insan psikolojisi görüntüden etkileniyor ve en önemli hazinemiz vücut ve beden sağlığımız...

0

benim için ikiside önemli ama görünüş biraz daha tık önemli diye düşünüyorum

1

bir ürünün görünüşünden ziyade ne işe yaradığını ve benim işime ne kadar yarayacağı önemlidir.