0

bunların bir çok nedeni vardır. en önemli nedenlerinden birisi belirli bir dönemde yaşadığım sinir aktivitelerinin bozulmasıydı. aşırı düşünce ve küçük olayların üstünde çok durulması, olayların kişisel alınması zamanla stres yaratıyor ve beyni geriletiyor. yaratılan stres vücudun işleyişini etkilediği için aksamalara ve problemlere neden oluyor. bu esnada kalp ağrıları, uykusuzluk ve panik atak gibi durumlar meydana gelebilir ve acil doktora başvurulması gerektiğini düşünüyorum.

0

yüksek tansiyonda genelde meydana gelen kalp ritim bozuklukları çok yağlı tuzlu yiyecek tüketiminden ve özelliklede tütün ürünleri kullanımından kaynaklanlanmaktadır.sağlığınız için yağlı şeyler yemeyin ve kullanmayın. sağlığınızla oynamayın.

0

kac a dalim abi ks de onayla o zmn tmm mi basim mi basim

0

onayla o zmn begeistert de kac a dalim abi ks de

0

kalp ritim bozukluğu genelde koşma, stres ve fazla içilen kafein içeceklerden kaynaklanıyor

0

alkol tüketimi ve sigara tüketimi bunu etkiler doktora görünmenizi öneririm

0

nefes darlığı çekenlerde oluyor bizzat kendimden biliyorum koah hastasıyım ara ara çarpıntılar oluyordu gittim doktora nefes darlığından dedi ilk bende şaşırdım ne alaka falan diye ama oluyormuş

0

kalp ritim bozukluğu bir kalp hastalığıdır. kalbin değişik ritimlerde atmasidir ya cok hızlı ya cok yavas nedenleri de sinir stres aşırı heyecan.

0

kalp ritim bozukluğu bir kalp hastalığıdır. kalbin düzensiz atması veya çarpıntı şeklinde görülmektedir. böyle durumlarda mutlaka doktota gitmekte fayda bulunmaktadır. düzensiz beslenme yapan kişilerde görülebilir. doktor gözetiminde değil de kendi bildiği şekilde bilinçsizce diyet yapanlarda görülebilir. stresli ev ortamı veya stresli iş ortamında çalışmak zorunda kalanlarda görülebilir. genetik olatak bu hastalığı taşıyanlarda görülebilir. aşırı alkol ve sigara tüketimi yapan kişilerde görülebilir. ağır kaza veya travmatik olay yaşayan kişiletde görülebilir. uyuşturucu bağımlısı olan kişilerde görülebilir. tedavi için mutlaka doktora gitmek gerekir.

0

kalp ritim bozukluğu sebeplerinin bir çok nedeni bulunmaktadır. aşırı stres, sıkıntı, kaygı, aşırı heyecan, depresyon, psikolojik sıkıntılar içerisinde olmak, adrenalin hormonunun fazla salgılanması, alkol ve uyuşturucu madde kullanmak, çok ilerlerse kalp krizi geçirme riski bulunduğu için bu tür belirtiler olduğu zaman doktora başvurmak gerekir. ihmal etmemek gerekiyor

0

benim bildiğim kadarıyla göğüse yanlış baskı yapılıp ritmin bozulmasına neden açıyor diye biliyorum.

0

aşırı stres ve sinir baslangıcını sağlar ve maddeler ve kan dolasimini hizlandiran ilaçlar tetikler ve carpintilar belirtisidir göğsunuzde sıkışma meydana gelir

1

kalp çarpıntısı heyecan stres hızlı koşma ya da aşırı kafein tüketiminin sonucu olabildiği gibi gibi kalp ritim bozukluğu (aritmi) belirtisi de olabilir. kalp çarpıntısının hangi durumda tehlikeli olduğu ise kardiyoglar tarafından belilenmelidir. memorial hastanesi kardiyoloji bölümü uzmanları kalp çarpıntısının belirtileri ve kalp ritim bozukluklarının tespit ve tedavisi, hakkında bilgi verdi.
kalp hızının 140 üstü değere çıkması olarak değerlere çıkması olarak görülen kalp çarpıntısının nedenlerinin doğru tespiti için eko testi, tiroid testlerinin yapılması ve kan testleriyle kansızlık olup olmadığının araştırılması gerekir bu testlerle kalp çarpıntısının heyecan stres hızlı koşma ya da aşırı kafein tüketimi kaynaklı fizyolojik (sinus taşikardi) ya da kalp ritim bozukluğu (aritmik taşikardi olup olmadığı anlaşılabilir. kalp çarpıntısının niteliğinin tespitinde, çarpıntı sırasında, 12 derivasyon elektrokardiyografi (ekg) yönetiminin kullanılmasının önemi büyük. kalp ritim bozukluğu (aritmik taşikardi) tespit edildiğinde ileri tedavi için kalbin elektriksel aktivelerinin kontrol edildiği elektrofizyolojik çalışmanın yapılması da oldukça mühim. ileri tedavi
de söz konusu kalp çarpıntısı (aritmik taşikardi) laboratuvar ortamında oluşturulmalı ve nereden kaynaklandığı, nasıl bir etkiyle ortaya çıktığı anlaşılmalıdır.

0

fiziksel ve psikolojik nedenler ile ortaya çıkabilmektedir.
fiziksel ise genç yaşlarda ortaya çıkar kalbin düzgün çalışamaması ile oluşur.

0

genelde küçük yaşlarda baş gösterir kalpte hırıtılanma olur

1

kalp ritim bozuklugu insanda nadıren gösteren bir hastalıktır ama bu 30 yaş ve üzeri insanlardan görulmetedir kalp ritim bozuklugu insana kalıcı bir hasar verebilir. bazen ise yan etkileride olabili vesayre kalp ağrıması ve bunun sonuçunda kalp krizidir.

0

kalp ritim bozuklugu olanlar genellikle çok titrerler sürekli baygınlık geçirirler sürekli hasta olurlar bünyesi zayıf olur askerde böyşe bir arkadaşım vardı sürekli epilepsi gibi sürekli kriz geçiriyor baylıyordu aynı kalp ritim sorunu vardı ordan biliyorum çok ilerlerse kalp krizi bile geçirilebilir

0

kalp ritim bozukluğu oluşma nedenleri şöyledir kalbinde yani kapakçığında bir sorun var ise bu ritim bozukluğuna yol acabilir aşırı derecede elektronik eşya kullanıyorsan sporsal aktivite yapmıyorsan bu kalp ritim bozukluğuna neden olabilir ama başka nedenleri de vardır doğuştan gel edebilir annen de baban da var ise sen de olma olasılığı yüksektir.

0

kalp ritim bozukluğu bence kisnin öncelikle belki kalbinde delik varsa bu yüzden olur ayrıca tabiki kişi obazite ise kilosu fazlaysa bu da insanda rahatsızlık verir öylesine hızlı vede yanlış kosularda insanın sağlıklı nefes alıp vermesini etkiler dengesiz beslenmeden dolayı ayrıca şeker,tansiyon,gibi şeylerde bu olay olur romatizma varsa insanda ölüme götürecek kadar tehlikelidir bunlara bir hekime gitmediginiz sürece insanlar asla toparlayamaz.

0

kalp ritim bozukluğu insanların manyetik alana maruz kalması , telefon tablet vb teknoloji aletlerini kullanırken kalbe zarar verir bu nedenle .
doktorlar teknolojik alet kullanırken
dikat etmemiz gerektiğini ve kalbimize yakın tutmamamiz gerektiğini söylerler .