0

ateşli romatizmadan dolayı olabilme riski yüksek ateşli romatizma kısmi felç olmaya
da neden olur

0

1. kalp ritim bozukluğu düzensiz koşarsan bozulabilir onda düzenli koşmak önemli
2. düzenli nefes alış verişi önemli düzenli nefes alıp vermez isen nefesin kesilecektir
3. zayıflamak için fazla koşmaya çalışmayınız bu sizi yorar ve uyandığınızda kendiniz halsiz hissediceksiniz
4. genelde çok stresli olduğunuz zamanda çıkabilir
5. düzensiz beslenirseniz de çıkabilir
6. alkol alırsanız kalp ritmi bozulur
7. uyuşturucu alırsanız kalp ritmi bozulur
8. heyecanlı durumlarda kalp ritmi hızlanır

0

kalp ritminin düzenli olmamasi koşarken nefes nefese kalma kalbin çok hizli çarpmasi gibi belirtileri vardir.doğuştan olabilir ya da yoğun sters altinda olmak bu sonucu doğurabilir.

0

kalp ritim bozukluğu bazen doğuştan bazen sonradan ortaya çıkan birşeydir aşırı yoğun stres hayatıda kalp ritim bozukluğuna neden olur ben ablam 40 yaşından sonra oldu bu hastalığı doktor aşırı strese bağladı o dönemler ablamın çocuğu çok hastaydı buda onun aşırı üzülmesine ve yıpranmasına neden oldu boşuna dememişler herşeyin nedeni stres diye

0

stres, yoğun kafein tüketimi başlıca sebeplerdendir. aniden heyecanlanma böbrek üstü bezlerinin adrenalin hormonu salgılaması sonucunda da ritim bozukluğu olabilir.

0

kalp ritmi bozukluğu nabız ölcerek buluna bilir ama siz daha tedbirli oolmak isterseniz bi doktora gözüke bilirisniz en sağlıklısı bu

0

bütün gün boyunca tatlı türü herşey yerler se içerse kötü olur tansiyonu çıkar.

0

heyecanlı durumlarda ve bazı takviye edici gıdalar ilaçlar kullanıldığında dünyada yalnızca üretilen ama asla tüketilmeyen haplar kullanıldığında

0

yorucu mesleklerde psikolojik sıkıntılarda çok siddetlenebilir

0

çarpıntı çömelme hissi uyuşmazlık ve deprem oluyor hissettim yaşanır

0

cok fazla alkol alır isek kalp ritim bozuklulugu olabilir diye tahmin ediyorum ve uyuşturucu alır isek kalp ritim bozuklulugu da oluşabilir zaten koşuncada kalpde bir takım degişiklikler oluşuyor

0

genelde çok stresli zamanlarda ortaya çıkar kalp ritmi bozukluğu. düzensiz beslenme sağlıksız yiyecekler ve düzenli spor yapmama kalp ritmi bozukluğunu tetikleten faktörlerdir. akciğerde kan birikmesi ve sigara içilmesi bunu sebepleridir.

0

kalp ritm bozukluğu diğer adıyla aritmi olarak geçer. nabız atımında artışla yada azalışlar ile kendisini gösterebilir. taşikardi yada bradikardi belirtilerindendir. doğuştan kalp hastalıklarının olması ve konjenital anomaliler kalp ritm bozukluklarına sebep olabilir.

0

aşırı heyecan, sinir, stres kalp atışını hızlandırıp ritim bozukluğuna neden olabilir. kötü beslenme,aşırı kilo ve genetik sebepler de kalp bozukluğuna neden olan faktörlerdir.

0

heyecan fazla stres yol açabilir. kalbin yerinden çıkıyormus gibi şiddetli atıyorsa belirtileri olabilir.

0

kalp ritim bozukluğu neyden olur neyden kaynaklanır sorusunun cevap vermek istedim benim babam ve dedem kalp ritim bozukluğu var ve babam da bu ritim bozukluğu 50 yaştan sonra çıktı. ve doktora gittikten sonra dediğim tek şey sigara ve alkol kullanıyor musun dedi. bir de çok panik yapıyor musun dedi benim babam da panik ve sigara çok az nadir de olsa alkol var ve babamda bu söylenenleri, evet dedi ve sonra tedavi sürecine girdi kalp ritim bozukluğu şudur kalbinizin yeterli dengeli çalışmadığı ve vücudun yeterli bölgelerinin kan pompalama da bir şeydir, yani vücudun belirli bir bölgelerinin kan pompalıyor ve bunun kafasına göre yapıyor yani ritim bozuk durmadan kan pompalıyor ve vücudun belirli bir yere yollamıyor başka kafasına göre yapıyor yani bu işi kalp ritim bozukluğu bu şekildedir benim babam da ve dedem de bunlar var ve eşimin tedavi sürecine girdi. hap kullanıyor hap tedavisi görüyor eğer hap tedavisi ile geçmezse şok tedavisi görecek. yani hastanede şoka gelecek bu şekilde tedavi görecek siz siz olun sigara alkol gibi bağımlı olan maddelerden kaçının yoksa başımıza çok kötü işler geliyor çok kötü şeyler gelebiliyor ben bizzat yaşananlardan dolayı biliyorum yani babam ne kadar da kötü olsa allah onu başımızdan ayırmasın inşallah, çok zor günlerde attı oldu çok hastalıklı zamanlar yakalandığı ne oldu ama pes etmedi hep tedavi sürecine gittim dedemle de aynı şekilde odev tedaviye gitti şu an doktora dediği sadece ömür boyu hep hap tedavisi görecek. hapları hiç kaçırılmayacak 3-4 ayda bir doktora kontrole gidiyorlar siz siz olun böyle bir alışkanlıkları sakın ve sakın kapılmayın yoksa başınıza herhangi bir sorunlar belirtiler. gelebilir bu yönden dikkatli olmanızı isterim. çünkü kimsenin başına gelmesin bu olaylar hastalık sağlık her şeyden önemlidir. para önemsiz bir şeydir parayla sağlığınızı koruyamazsınız her zaman erken tedavide bir süreç vardır. böyle bir hastaya kaldığın zaman ritim bozukluğuna yazık kullandığınız zaman en yakın hastaneleri gitmenizde fayda vardır çünkü kalp her şeyden önemlidir. kalbimiz bizi hayatta tutan şeydir önemli olan heyecan ve panik yapmamak ve madde bağımlılığında uzak durmaktır. kalp ritim bozukluğu bu şekilde diye biliyorum ben.

0

yaşanmışlıklarıma dayanarak en önemli unsuru stres alt yapılıdır. heyecan ve panik atak mizaçlı biriyseniz eğer ritimsel değişimler yaşanır. özellikle gece nefes almakta güçlük sol tarafınıza yattıgınızda kalpte sıkışma ve kalp atım hızının artmasından dolayı çarpntı şeklınde olmaktadır uyku kalitesini etkilemektedir cunku gece şoklama şeklinde rahatsızlığa sebep olur ve uykunuzdan uyandırabılır. adeta kötü bir kabus gördüğünüzde nefes nefese uyanmanız gibi uyanırsınız.

0

kalp ritim bozukluğu çoğunlukla stres korku heyecan gibi duyguların yoğun yaşanması ile meydana çıkan bir hastalıktır. sınav dönemlerinde, geçmeyen uzun depresyonlarda (15-30 gün), doğuştan anne veya babadan gelen vb. bir çok sebebi vardır. belirtileri aniden gelen kalbin çok hızlı atması, göğüs kafesinde batma, halsizlik, sürekli yatma uzanma isteği, hiçbirşey yapmama isteği, nefes almada sorun yaşama gibi bir çok sebebi vardır. bir kaç hap ver onlarla ilgili beloc ve benzeri şeyler ama stresten uzak dur brnce en mantıklı şey bi psikoloğa görünmek.

0

genelde rıtım bozuklugu doguştan olur.yada hastalıktan bı rahatsızlık gecırmışse zamanında ondan kaynklaniyor

0

kendini cok yorarak kalpte rıtım bozuklugu olanbılır