0

sokaktaki insanlar için ve hayvanlar için.çünkü o kadar çok insan ve hayvan varki.aç,susuz,evsiz,barksız,kimsesiz.soğuk havada sıcak havada,karda,kışta.tek başınalar.onlar için ilk önce barınacak vir olanağı sağlardım sonra ise yemeklerini sularını vermye çalışırdım.

0

çok param olsa ben kuruma bagislamam devlet ilgileniyor zaten ben durumu olmayan evlenecek gençlere fakir olupta ihtiyaçlarını karsilamayan aileye bazen bakıyorum bakıma muhtaç kalmış kimsesi olmayan yaşlılara sevdiklerimë yardimci olurdum.

0

çok fazla param olursa bir yardım kuruluşu kurmam.
yardım kuruluşu kurmak yerine,hazırda var olan güvenilir yardım kuruluşlarına, bağışlar yapardım.
özellikle lösev’e elimden geldiğince yardım yapmayı hiç bir zaman bırakmazdım.
ve ayrıca birtane aş evi açardım.
ülkemizde binlerce insan yoklukla mücadele halinde,onlara bir tas çorba verebilmek, bana tarifsiz bir mutluluk getirirdi.

0

benim kuracağım yardım kurumu her yönde yardım olurdu. gerektiği insanlara organ ve kan bağışında bulunan bir kurum olurdu. ac ve gıdaya ihtiyacı olan insanlara gıda yardımı yapan bir kurum olurdu. paraya ihtiyacı olanlara para yardımı yapan bir kurum olurdu. kıyafet yardımına ihtiyacı olanlara kıyafet yardımı yapan bir kurum olurdu. okul için mahzeme ihtiyacı olan çocuklarımıza okul araç ve gereçlerinin yardımını saglayan bir kurum olurdu. insanlara her türlü yardım sağlanırdı. bu kurumun adınıda yardım koyardım. keske imkanım olsada bu saydıklarımı gerçeklestire bilsem.

0

ihtiyacı olup evine yemeye içmeye erzak alamayıp aç kalan insanlar var. bu insanların bulunup kimler olduğunu tespit edip her ay düzenli erzak yardımı yapılan bi yardım kuruluşunu kurmayı çok isterdim. sadece erzak değil tabi ki. her türlü yardımın yapıldığı bi kuruluş olsun isterim. bu kuruluşun diğer bi aşaması da kimsesi olmayan tek başına yaşayan kendi işini görmekte zorlanan yaşlı insanların bakıldığı bi huzur evi olsun isterdim. böyle insanları görmek beni çok üzüyo. halimize şükürler olsun.

1

benim çok param olursa her türlü yardım kuruluşuna yardım ederim. aslında şöyle demek isterim bütün yardım kuruluşları ak süt kadar temiz değildir. paranın nereye gittiği ne olduğunu hangi amaçla kullanıldığını bilemeyiz. işte bundan dolayı yardımları ben kendim bizzat yapmak isterdim. tabiki sağlam kuruluşlarda vardır bundan eminim işte bunları bulmak icin de iyi bir araştırma yaparim. yardımı yaptıktan sonra paranın nereye gittiğini takip ederim, gerçekten yardıma muhtaç kişilere ulaştığından emin olmak için.