1

komşum ya da arkadaşım olsun dediğim ünlü kim olabilir emin çapa olabilir. onu severim. komşuluğu da iyi olurdu sanırım, eşi selma hanım ile de iyi ahbap olacağımıza eminim. zira emin bey ile yaşama bakış açılarımız aynı, kendisinin fikirlerini onaylayan ve dikkate alan biriyim.
ama ünlü olarak arkadaşım, kardeşim hatta var. bana ablam der. şöyle diyeyim size ntv kanalında haber spikeri idi kendisi, sonra ufuk yıldırım ile evlenmişti. sarışın, minyon ki hala aynı tipi de güler yüzlülüğü de; sonay dikkaya. aramız iyidir.

0

kerimcan durmaz olsa iyi olur. sabahtan akşama kadar güleriz. sinirlenmesi bile bence komik. canım sıkıldığında yanına gider beş dakikada unuturdum derdimi tasamı gülmekten.

0

öyle bir arzum olmadı şimdiye kadar. ünlü ya da 0nsüz, insanolsun yeter komşum.

hatta ünlü olmasa daha iyi olabilir. çünkü hiç değilse ünlü diye kalabalık olmaz gelip gideni, magazinciler dolaşmaz ortada. kafamız rahat eder. fazla ilgi alaka sıkar beni.

0

emre belezoğlu aga komşum olmasını çok isterdim adam adam ya

0

şu anda komşum olacak olan bir ünlü söyleyeyim size ben şahsen komşumun ibrahim tatlıses olmasını çok isterdim zaten toprağımdır da hani komşum olsaydı çok güzel olurdu ibrahim tatlıses'in biliyorsunuz türkiye'de tanımadığı kimse yoktur yani daha önce efendi izin daha önce bu kadar önyargılı bu kadar siyasete buluştuktan sonra biraz geveze olmaya başladı ondan önce idi yani

0

yok daha oyle sansli olamadik biz... unlu tanidigim yok yani.