1

insanlar kendilerine ters gelen her konuda muhalif olmayı severler.
bende severim hayata muhalif olmayı, ama bile isteye mantıksız bir şeye de asla muhalif olacağım diye eleştiri getirmem. bir de insanlardan beklediğim eleştirsinler ama yapıcı eleştirsinler karşısındakini. canını yakmak maksadıyla kimse kimseyi eleştirmesin.
hoşgörü ve empati ve de saygı hayatımızın olmazsa olmazı olmak zorunda yaşadığımız bu zamanda.

2

kimsenin kimseye söz söylemeye hakkı yoktur. lütfen yeni yıla girmeye az kala kendinizi üzmeyin. insanların saçma düşüncelerini de değiştiremezsiniz. bazıları böyle laf atarak prim yapıyorlar.
yılbaşında isteyen istediği gibi davranır.
ben kendi adıma yemeğimi sevdiklerimle beraber yiyip, içkimi de içeceğim.
hatta bu insanların şerefine kadeh de kaldırabilirim. :) evet ya, tüm yobazlara inat, şerefe !

1

herkesin kendi fikridir gerci.. :) degil mi ben kutlamak istiyorum onlara ne ki yanii... :)

0

yani kendin yeni yıl kutlayabilirsin. tabii herkes özgürdür yani istediği gibi davranabilir. bence kimsenin kimseye bir şey deme hakki hiç bir zaman yoktur. hani bence allah'ın kulu hiçbir zaman bu hakka sahip değildir sadece rabbim yargılayabilir. sen tabii ki de yılbaşını kutlayabilirsin bu senin hakkındır. hani biz derisi yılbaşını normal bir günmüş gibi davranıyoruz. hani mesela biz normal günde de dışarıya çıkıp eglenebiliyoruz. yılbaşı olduğunda da aynı şekil davranabiliyorum. eğer gerçekten de sana böyle biri üzücü bir şey söylediyse bence haksızlık etmiş diye düşünüyorum. sonuçta öyle bir şey hakkı yok bence sorumani sitesine söylemen lazım.