0

herkes gibi gitti gidiyor trenyol hepsi burada n11 gibi sitelerden alışveriş yaparım çoğunlukla ve bu siteleri beğenerek takip ederim. yani değişiyor alacağım şeye göre. kitap sitelerinden alışveriş yaparım bkm olsun idefix veya kitapyurdu olsun veya dr olsun bh şekilde ki sitelerden sıklık la alışveriş yaptığım olur genellikle ismini bildiğim sitelerden yaparım alışverişi. ikinci el olarak ürün kullanmama yani çok fazla almam öyle sadece kitaplara bakarım ve kitaplar ilgini çeker bazı kitaplar çok pahalı olabiliyor bu sebepten 2. el kitaplara baktığım olur ancak almadım şimdiye kadar 2. el ama almayı düşünebilirim belki kitap olarks sadece. diğer ürünlerin ikinci eli varmı zaten bilemiyorum hiç bakmadımdaha önce genellikle bilindik sitelerden alışveriş yapmayı seviyorum ihtiyaçlarımı da bu şekilde karşılıyorum.

0

ikinci el alışveriş hem riskli hem de ucuzdur risk konusu alınan ürün bozuk, çatlak, patlak, kırık, orijinal olmayan ürünlerle karşılaşma olasınız yüksektir ucuz olmasıda alan arkadaş hevesini atmıştır yeni model çıkmıştır onu alacaktır veya maddi durumdan satmak zorundadır

0

hayır ikinci el hiç kullanmadım ama kullanmak istersen kullanırım yani kötü bisy değil sonuçta

0

evet ikinci el urun kullaniyorum ama sadece kitaplarimda. giyimde hic ikinci el kullanmadim. eger oyle birsey olursa mont, kaban gibi hirka gibi seylerde olur ancak. kitaplar için site degil de uygulama kullaniyorum. letgoyu kullaniyorum.

0

yaparım. letgo dan hem alıyorum hem de satış yapıyorum.