0

iyiyiz kardeş.yalnız para herkese lazım.bana da lazım.onun için devamlı buradayız.soru soruyoruz,cevap yazıyoruz.para biriksin diye.

0

iyiyiz seni sormali :) evet ya.. bana da para lazim. suan sitede iki kati kazanc var ugrasmaya calisiyorum valla... persembe gunu oglene kadar ne yapabilrcegim bakalim. kazanci katlamaya calisiyorum. suan 30 tl oldu kazancim. bakalim persembe gunune kadar ne kadar yapabilecegim. cok calismamiz lazim valla.. :)

1

iyiyiz iyiyiz biz de nerde bu tubiss diyorduk, nolsun ışte ekmek parası için çalışıyoruz. yeni yarışmalar falan var

1

para herkese lazım paraiz oluyor ki şu hayata. iyilik seni sormalı :) kardeş takılmaya devam artık girdin kazanırsın yavaş yavaş :)

1

iyiym ben seni sormali. sen nasilsin. onemli birsey yok degil mi? bana da para lazim valla.. :d cok calismamiz lazim burada. para ile yapilabilecek o kadsr cok sey var ki suan önümde. anlayacagin daha buradayim ve cok calisacagim. :)

1

bana da para lazım, tam girip soru yanıtlayayım diyorum, sonra bazı sorular morelimi bozuyor çıkıyorum siteden. sitenin kalitesi bu olmamalı diye düşünüyorum. bu arada iyiyim allah’a hamd olsun. sen nasılsın?

1

elhamdülillah iyiyiz sen nasılsın? para hangimize lazım değil kardeşim :)