0

kaliteli insanda olması gereken özellikler nelerdir?

örneğin:hareketi, konuşması, yürümesi ve iletişimi gibi....

9 cevap
0

merak,zeka,mutluluk,empati kurma,sevecenlik,merhamet,hayvan sevgisi,allah inancı kaliteli bir insanda olması gerekir(bence)

0

bir insanda olması gereken en güzel özellik bence merhamettir. merhamet duygusunu kaybetmiş olan insan benim gözümde insan değildir. ne olursa olsun insanlara,hayvalara merhamet duygusu barındırılmalı eğer duygu yoksa her türlü kötülüğü yapmaya meillidir. ama eğer merhametliyse ne olursa olsun asla zarar veremez vicdanı buna izin vermez .

0

kaliteli insan oturması kalkması veya yürümesi ile ölçülemez karakter ,sorumluluk alışı ,toplum icindeki insan ve ortama bakış açısı ile kalitesi belirlenebilir günümüzde güzel giyinen güzel konuşan güzel davranan o kadar çok sahte insan varki bunlar yerine öze bakmak lazım mesela felçli yada özürlü olup güzel yuruyemeyen giyinemeyen ama toplumda ilimde ve bilimde kendini son derece geliştirmiş sözüne güvenilir birçok kişi vardır

0

karakter sözünde durmak saygılı ve sevgili olmasi lazim

0

kaliteli insanlar diğer kişilerle iletişim kurarken o kişinin karakterine zarar vermeden iletişim kurarlar. karşısında ki kişiyi kırmadan ve küçük görmeden konuşurlar. davranış şekillerinde aynı bu yönde olmalıdır. hayvanlara karşı merhametli olmaları en önemli özellikleridir. küçük çocuk ve yaşlıları sürekli koruyup gözetirler. hata yapsalar bile en kısa zamanda bu hatalarını düzeltmeye çalışırlar.

0

karakteri oturmuş kendine güveni olan ve çevresindeki insanlara koşulsuz şartsız gözü kapalı güven vermesi, hoşgörülü kibirli olmayan nerde nasıl konuşacağını bilen karşısındaki insanı kırmayan erdemli birey dör dörtlük kalitededir.

0

kaliteli insan oturup kalkmasını bilmesi lazım terbiyeli , ağır başlı ,saygılı olması lazım sevmeyi ,sevilmeyi bilmesi lazım konuşması argo değil kibar olması lazım kişiliği yerinde olması lazım özenti özenti hareket yapmicak yapmacık olmucak gibi şeyler

0

güzel bir karaktere sahip olan özgüvenli,hosgörülü ve hoş görünüşlü olan insan kalitelidir.

0

kimseye tamah etmez, kendine yetebilen insandır, iyi giyinir, görgülü ve bilgilidir.