0

iddia ya yatırırdım. bana daha karlı geliyor.

0

allah korusun ikisinide yatırmam vir iki kere yaptım o hatayı düşük menlalardı 2-3 lira ama insanın içi sızlıyor vicdan azabı çekiyorsunuz.o paradan hayır gelemz arkadaşalr uzak durun.

0

hicbirine yatirmam. pek loto totoya ragbet etmem yani. oradan kazanacagim paranin hayri dokunmaz zaten bana. ona verecegim parayı kendime harcarim yani. niye simdi gidip sayisal loto oynayip bir kolonuna 1.5 tl 2 tl vereyim yani.ki 10 kolonu da doldursam 15 lira 20 lira... eee... iddaa oynandigi zaman da az buz yatirmiyorsunuz ki. yine bir 5 tl 10 tl yatiriyorsunuz. daha fazla kazandirsin diye daha fazla yatiranlar var. niye baskasi kazansin ki. resmen kerizlere bak diyorlardir iclerinden.

0

ikisini de gereksiz buluyorum. boşa para kaybı oluyor. kazanılmıyorki. babam senelerce sayısal loto oynadı ama hiç çıkmadı. şans işi biraz da .. o yüzden ikisine de para yatırmam asla.

0

ikisine de yatırırım. ikisi de güzel paralar yedirdi bana sağolsun. 1 kere sayısal tutturdum hala da onun gelirini faizini yerim. iddaa da sağolsun aylık kirama yakıtıma kadar getiri sağlar. iyi ki varlar.

1

ikisine de yatırdım... ikisi de hava civa.. o yatırdığım paraları kenara koysaydım kesin 5 bin liram en az olurdu..

0

yalan yok tek kelimeyle iddaa .. ama artık onuda bıraktım

0

ikisi de degil. onlara para yatiracagima altin dolar alirim uygun para oldukca.

0

iddanın hiç bir türünü oynamam en güzel para helalinden kazanılan paradır çünkü.

0

sayısal loto hiç oynamadım ama iddaa ya çok yatırmışlığım var. bu zamana kadar iddaa ya yatırdığım paraları biriktirseydim altıma eski kasa bir doğan çekerdim.

1

ikiside değil para cepte kalsın en iyi kazanç boş işler

0

kesinlikle paramı iddaa yada sayısal lotoya yatırmam

0

bazen iddia oynarım eşimle ama eşim çok oynar öle çok para vermez 5 ,10 , 20 tl veriyor daha fazlasına asla izin vermek evde kavga çıkar yani