1

sigara kullanmıyorum. bu zamana kadar 200 lira ödeme aldım bundan sonrada aylık telefon faturamı sorumani sitesinden kazanma hedefimin aşağısına düşmemek için gayret göstermeyi düşünüyorum. faturam 30 lira. üstü olursa çok güzel olur ama olmazsa da aşağısına düşmemek için aktif olmaya devam.

sigara içenler keşke hiç içmeseler ama buraya sigara param çıksın hedefiyle gelirlerse kuruş kuruş kazanacakları için sigarayı da idareli içerler belki. ne emeklerle satın aldım ben bu sigarayı diye. ama tiryakilerde çok etkili olmaz. sigara paranızı çıkarmasınız da bir gedik kapatır. bol kazançlar.

0

bu sitede sabahtan, akşama kadar yersin bir paket sigaranı çıkartabilirsin yani 10 lira yani bu senin aktifliğini bağlı olan bir şey veya senin uzun cevap vermeye bağlı olan bir şey normalde ben burada toplam 518 tl para çektim. ama ocak ayından beri yokum sitede çünkü gerçekten de çok yoruldum yılbaşı yarışmasından sonra ve bir daha girmek istemedim ve başka sitede falan da takılmıyorum gerek duymuyorum. gerçekten yoruldum kafam kaldırmıyor artık ama eskisi gibi burada aktif olursam sabahtan akşama kadar tabii ki de kazanabilirim. yani sigara param çıkar diye düşünüyorum bu bence bizim elimizde olan bir şey hani ben normalde sigarayı azalttım günde 1 paket sigara içiyorum normalde eskide daha çok içiyordum hayat şartları artık pahalı olduğu için her şey mecbur bir pakete düştük bir paketten aşağısını da maalesef ne yazık ki düşemiyorum.

0

sigara kullanıyorum ama burdan daha para çekimi yapmadım çünkü 15 kuruş falan birikti daha biraz zorlanırsa 2 paket falan sigara parası çıkabilir belki

0

sigara kulanmiyorum kulaninmasinida sevmiyorum kulanmayin

0

millet ev kirasi oduyomus :d sigara kullanmiyorumm kullanmaya baslarsam soylerim :d

0

dostum bu siteye yeni başladım ama pek sanmıyorum o kadar para çıkacagını

0

sorumani sitesi aylık sigara parasını çıkarmıyor çünkü ben hemen bir aydır sorumani sitesi genellikle çok aktifim daha 70 tl topladım 25 tl sini aldım 30 tl de pazartesi talep ettim bu 5 günde daha hesabıma yatmadı 15 tl de hesabımda var yani aylık sanırım çok aktif olursan en fazla 100 tl yapabilirsin yine de yani iyidir burada boş zamanımızı değerlendiriyoruz özellikle ev hanımlara çok iyidir mesela ben bir ev hanımıyım çocuklarım küçük ve dışarıdaki bir işte çalışamıyorum burada aldığım kaç kuruş olsada yine çocuklarıma bir harçlık ya da bir şeyler alabiliyorum yani az da olsa evime de katkıda bulunabiliyor gerçi daha sadece burada 25 tl aldım çünkü ben yeni üyeyim ama burada kalırsam sanırım güzel kazancım olur ben bu siteyi çok beğenerek girdim yani gerçekten sen cevap verdiğin zaman anında ne kadar kazandığı gösteriyor bu da ayreten güzel çünkü bazı siteler soru sorup cevap veriyorsun kazancın ne kadar olduğu hiç belli olmuyor sonrasında ya az veriyorlar hiç olmazsa bu ne kadar kazandığım bellidir sigara parasını çıkarması bile yine elimizde bir harçlık girer.

0

sorumanide kazanmak çok zor ama doğal olan da bu.çünkü istediğin gibi cevap verip soru başına 3 kuruş azmı kardeşim.dışarıda eşşek gibi çalışıyosun burda rahatsın hem genelkültür seviyen artıyor.günlük 1 saatte 2-3 lira rahat kazanılır fakat verdiğiniz cevaplara bağlı kısa cevap veriyorsanız az kazanırısnız çok uzun ve hızlı yazarsanız bırak sigarayı mazot parası çıkar.ayrıca etkinlikleri takip etmek gerekiyor.birde şu taktiği uygulayın ilk önce 50 soru sorun siteye girdiğinizde sonra cevap verin diğer sorulara başkaları size cevap versin iki yerdende kazanın.birde para limite ulaştığında hemen çekmeyin biriksin ne zararı var büyük meblaya çıktığında hırsınız daha ü da artacaktır kazanma isteğiniz çoğalacaktır.işi bilenler paraları götürüyor.

0

hayir tabi ki ben olabildigince dini sorulara kurani kerim mealiyle cevap verip faydali olmaya calisiyorum

0

hiç sanmıyorum gerçekten bırakın sigara parasını iki ekmek parası çıkmaz çok az para veriyor ben daha hiç para almadım yaklaşık bir aydır üyeyim çok fazla mesai harcamak gerekiyor . o kadar çok yazan adamın kafası bulanır . bir de sorulara uzun cevap vermek gerekiyor bazı sorular var tek kelimelik cevabı var uzatamıyorsun da o yüzden sigara parasını çıkaran adama da helal olsun derim ama kimsenin kazanabileceğini sanmıyorum

0

valla sigara içmiyorum ama buradan çıkarılacağını da pek sanmıyorum yani çıkarılır ama emek ister

0

yok sigara icmiyorum ve icsem bile sigaraya verecegimi dusunmuyorum. onun yerine gidip daha saglikli seyler alip aileme katkida bulunmaya calisirdim ya da direk aile bireyimden birine verirdim o karsilardi ailenin ihtiyacini. sigaraya para vermek de pek iyi ve mantikli bir fikir gibi gelmiyor bana. yani zaten zar zor 15 20 lira yapiyoruz bir de direk gidip sigaraya mi verecegiz? ben sahsen icsem de vermem icmesem de vermem. icmedigim icin de vermiyorum :).

0

sigara içmiyorum. o yüzden her ihtimalde karşılıyor :d

1

daha alamadık bakalım alınca bakalım ne kadar karsılıcak

1

sorumani benim aylık sigara paramı çıkarıyor. çünkü günde içtiğim gerçekten 5-6 sigarayı geçmediği için en azından bu para cebimden çıkmadığını söylemek istiyorum. inşallah hep beraber de kazanmaya devam ederiz.

1

günlük bir paket sigara içen birinin masrafı en az on liradır. aylık olarak hesaplarsak 300 lira yapar. 300 lira yapmak için 30 bin satır yazı yazmanız gerekir. ben 30 bin satır yazacak kadar emek verdikten sonra onu havaya gitsin diye sigaraya vermem şahsen. ben haftada 25 lira ya yazıyorum ya yazamıyorum. aylık ancak 100 lira yapar. dediğim gibi onu da boşa harcamam. bir haftalık pazar parası neredeyse

1

ben sigara kullanmıyorum ayrıca burda hergün soru cevaplayamıyorum arada bir girip birkaç satır birşey yazıyorum onunla idare ediyoruz bakalım. ben öyle hergün aktif olamıyorum ayrıca bu parayı sigaraya harcamam yani emek emek kazanıyorum sonuçta. ben buradan para kazanınca daha iyi yerlere yatırım yapmayı düşünüyorum.

1

ben sigara kullanmadigim icin buradan kazandigimi sigaraya harcamiyorum. baska ihtiyaclarima hsrciyorum. mesela buradan en son cektigim parayi arkadasim evlenecegi icin ufak tefek seylerine harcadim dun aksam. yqni oyle ufak tefek dememe bakmayin birkac parca birsey aldik 42 tl cikti bir anda. ki hepsini toplu almaya kalksan demek ki daha fazla para harcayacagiz. yani ufak tefek seylere, cektigim bir odemeyle mesela ayakkabi aliyorum, baska cektigim odemeyle bu sefer pantolon aliyorum. yani cok aktifmisim gibi gorunuyorum ama oyle degilim aslinda. pek kazanc kasamiyorum aylik. en fazla 100 tl. iste evin isiyle de ugrastigim icin siteye pek giremiyorum malesef. girdigimde de mumkun oldugu kadar cabuk yazmaya calisiyorum. vakit dar ama daha fazla yazmaya calistigim icin hep yorum sorulari agirlikli gidiyorum. yazmosken bir anda yazayim ciksin, telefonu elimden birakirsam yazdiklarim yarim kalmasin diye. o yuzden aylik o kadar az kazaniyorum buradan.

1

sigara kullanmıyorum ben ayda oğluma dört beş paket bez parası çıkarıyorum. gayet de memnunum.

1

sorumani de günlük sigara parası çıkarmak çok zordur. 2x kazanç esnasında belki bazı kişiler çıkarabilir.burada normalde çok sıkarsam en fazla 5-6 lira kazanılır.ben o kadar kazanabilirim.başka kişileri bilmem.