0

şuan biriktiriyorum ben. 25 tl yi geçen günlerde geçtim. hatta en son baktığımda 32 tl 25 kuruş vardı. ondan sonra ne oldu bilmiyorum. kaç cevap yazdım ama bakmadım. hemen bir cevap yazıp bakınca ne kadar az geldi diye düşünüyorum. bakalım biraz uğraşayım da ne kadar olmuş diye o zaman bakarım.

0

25 tl oldugu zamanlarda cektim, 35 lira 44 lira 50 lira olunca da cektigim oldu acikcasi. yani bazen biraz daha fazla yapip cekince daha fazla birseyler yapabiliyorsun. daha bir ilac gibi geliyor bu para. yani 25 tl den biraz daha fazla cekince. yani 25 tl olunca da cektim, daha fazlasini yapip cektigimde oldu. ama bu son kazancimi birqz biriktirip oyle cekmek istiyorum. dayanip yapabilirsem bu sefer en az 100 tl yapip cekmek istiyorum. bakalim dayanabilecrk miyim o zamana kadsr.

0

25 tl ye ulaşınca çekip yeniden hedefi tutturmaya çalışacağım

0

ben daha ödeme alamadım yani biriktiremedim parayı yirmi beş tl yapamadım ama ben biriktirmeyi düşünüyorum ben parayı yirmi beş yirmi beş olarak çekersem kesin harcarım ve ben para ihtiyacı olduğu için bu siteyi kullanıyorum zaten elli ya da yüz lira yapabilir miyim bilmiyorum ama yapmaya çalışıcam hem de iki hafta içinde yapmaya çalışıcam

0

insan paranın gerçekten verilip verilmeyeceğini merak ettiği için çekmek istiyor. ha birde malum ne yazık ki türk lirası her geçen gün değer yitiriyor. ilk sefer çektikten sonra ilerleyen dönemlerde keyfi olarak çekmeyi umuyorum.

1

25 lira olur olmaz çekiyorum hep sabredemiyorum. ama bu kez ödeme eşiğine gelsem de iki kat kazanç bitene kadar biriktirip sonrasında çekmeyi düşünüyorum. bakalım sabredebilecek miyim?

0

bakalım duruma göre çekebilirim. belki de deneme amaçlı önce bir 25 tl olunca çekerim. bakalım gerçekten güvenilir bir site mi diye. ona göre ileriki zamanlarda artık 25 olunca hemen çekmem..

0

yani ben son zamanlarda 25 tl yi biraz geçince çekiyorum. gerçi ihtiyacım yoksa hemen, yani en azından bir 40-50 tl yapmadan çekmemeye çalışıyorum ben son iki-üç ödemedir. yani böyle çekince daha dişe dokunur bir paa çekmiş oluyorsun. gerçi 25 tl de hiç fena bir para değil. sonuçta yine bir kontör paranı çıkarmış oluyorsun. 25 tl olarak. ya da 1 kitap parası filan. gerçi daha bugün ödeme talebinde bulundum 34 küsürlü tl ama. bundan sonraki ödememi en azından 50 tl çekmek için uğraşacağım. şuan paraya ihtiyacım olduğu için ödeme talebinde bulundum. yoksa en az 50 tl yapmadan bırakmayacaktım. bakalım şuan 0 tl ile başladım. gerçi uğraşsam kısa zamanda da 50 tl ye ulaşırım ama işte günlük hayat telaşesi. uğraşılırsa eğer günlük 7-8 tl ye ulaşıyorum ben. belki klavyede benden hızlı olan varsa 10 tl civarına bile çıkabilir ama. işte ortalama 5-6 tl rahat kazanılıyor yani.

0

ilk defa para çekeceğim bu sitede. şu an 15 lira param var. bu 25 lira gibi bir rakama ulaşınca çekmeyi düşünüyorum. yani site eğer paramı yatırırsa direk, bende anında bu siteye girerim yani siteye devam edip etmememi sağlayacak bu para yatıp yatmama konusu. bu yüzden dolayı direk 25 lira olunca çekeceğim.

0

25 tl'den fazlasını yapınca çekmek istiyorum çünkü daha fazlasına ihtiyacım var, zaten düzenli ve aktif olarak ilgileniyorum gerek soru gerek cevap olarak sürekli belli düzenlerle ya da düzensizliklerle aktif oluyorum bir 50 ya da 100 olunca çekmeyi isterim

0

ben ilk 30 tl yaptım çektim yatırdılar tabi şimdi 950 1000 tl olunca cekicem bakalım tek tek uğraşırsam yerim o paraları ben.

0

parayı 25 tl olarak biriktirip direkt çekeceğim çünkü siteden güven kazanıp daha da bağlanmamız gerektiğini düşünüyorum fikrimce.

0

biriktirip çekerim. çünkü teker teker uğraşmak istemiyorum. hedef ise 20.000 tl :d

0

ilk defa çekeceğim için kesinlikle çekerim. çünkü bu siteye devam etmek konusunda bana fikir verecek. para hesaba yatmalı çünkü burada gerçekten bir mesai harcıyoruz. yani ben şu ana kadar 5 saat kadar geçirmişimdir .+