0

her dönem farklı güzelliklere sahip lakin benim için çocukluk dönemim daha güzeldi. en azından geçim derdi yok atanma derdi yok. akşama kadar oyun oyna, sabahları çizgi film izle bundan güzel bir şey olabilir mi ? en fazla sabahları okula gidiyorsunuz başka derdiniz yok.

0

çocukluk dönemim daha güzeldi. çünkü hiçbe
hiçbir şeyi düşünmüyor sadece oyun oynuyor dışarı çıkıyor arkadaşlarımla vakit geçiriyordum. çok güzel günleri herleydem uzak. büyüdükçe dertler sorunlar ortaya çıkmaya başladı. sorumluluklar yüklendi bunlar bazen ağır geliyor. bu sebepten geçmişimi ve çocukluğumu çok özlüyorum.

0

bana göre şu anki dönemim daha güzel çünkü çocukluk dönemimde çok güzel bir çocukluk yaşadığımı düşünmüyorum yani en azından şu anki çocuklarla karşılaştırdığım zaman. o yüzden bence bana göre şu anki dönemi mi ben daha çok seviyorum en azından istediğim her şeyi yapabiliyorum.

0

şuan ki dönem daha güzel ya her dönem ayrı ayrı güzel ama ben bu dönemi daha çok seviyorum

0

benim çocukluk döneminden 2o yaşına kadar çok güzel yaşadım hayatımı dolu dolu el bebek gül bebek büyüttü ailem çocukluk dönemi daha iyi evlendim ve kisitlandim kisitlandim derken eskisi gibi giyinemiyorm eşik çok kıskanacak birde doğulu kapanmadim istemedim ama kısa kol giydirmesi mesela .

0

her dönemın ayrı ayrı güzellikleri var bence herşey yasında güzel