1

ek iş ev hanımları için de geçerli bilmeyenler var galiba

2

tabikide çalıştım evet part time çok çalıştım çünkü okul vardı ve yarı zamanlı çalışmak zorundaydım ay gerçekten çok zor bir durum sabah 6 da uyanırdımcafeye giderdim saat 12 ye kadar çalışırdım ayak üstünde olmak berbat bir duygu sonra okula giderdim ve akşam 8,9 gibi dersim biterdi tekrar cafeye gelirdim gece 1 de çıkardım eve gidince gece 3 e kadar ders çalışırdım 3 saat uyku uyuyup tekrar cafeye ... yaklaşık 6 ay kadar böyle devam etti üstelik çok az kazanıyordum. farklı işlerde de çalıştım mc cafe de çalıştım starbuks gibi kahve yapıp sipariş alırdım. rabbim kimseye yaşatmasın ayaklarının üstünde durmak çok zor evet kimseye muhtaç olmuyorsun bu güzel ama çok zor uykusuzluktan hasta düşüyordum üstelik insanlarla uğraşmak çok zor hiç bişey beğenmiyorlar,hakaret ediyorlar,hor görüyorlar ben birine tam 6 kere kahve yaptım her seferinde gelip olmamış beğenmedim demesi beni çileden çıkarıyordu resmen deli oluyordum. mecbur katlanmak zorunda kalıyorsun ama çok zor gerçekten.

2

evet çalıştım gündüz berberde gece güvenlik gorevlis

2

şu an stajyerlik yapıyorum sağlık kurumunda ama para yetmiyor yani ek is

3

yok çalışmadım.. ama bugünlerde bu ekonomik krizin yaşam şartlarını zorlaştırdığı günlerde iş bulsam çalışırım.. ama iş var.. beni almıyorlar yaştan ötürü.. :(((

2

şuan çalışmıyorum ki ek işte çalışayım :)

1

sadece sınav gozetmenligi yapmıştım ek olarak.

1

bekarken bir işte çalıştım hiç ek iş yapmadım şuanda çalışmıyorum. bebeğim küçük olduğu için büyüsün biraz krese verip onun gelecegi için çalışmayı düşünüyorum.