1

insanlarla uğraşmak en zoru gerçekten. herkese laf anlatmaya çalışmak oldukça zorlu. yoksa iş yapmak sıkıntı değil, nihayetinde para kazanıyoruz. hakkını vermek gerekir.

0

yani ben birçok işte çalıştım ama hiçbiri bana zor gelmedi ama gerçekten çocukluğumdan beri tekstilde çalışıyorum. tekstil işi zor insanı gerçekten o kadar çok strese sokuyor ki anca çalışan bilir orada tekstil işi çok stresli bir iş bir de ben usta başiydim. y orada ustabaşı ve o kadar çok bunalıma girmeme rağmen ama mesleğimden başka bir iş yapamıyordum. diğerleri bana böyle çok değişik geliyordu sıkıcı geliyordu tamam tekstilde öyle ama sonuçta tekstil benim bildiğim bir iş olduğu için ondan başka iş yapamıyorum zaten dediğim gibi çok stresli ya bir de ben çok kavga eden bir insanım en azında diğer işlerde kavga edilince olmuyor kovalıyorsun ama tekstilde ne kadar kavga etsem de konuşmuyordum çünkü gerçekten elim çok hızlıydı yani bana göre tekstil daha zor.

0

mc donaldsta ve hala devam etmekteyim sürekli insanlarla ugrasmak sürekli bir sorun sürekli ekip olsun dışarısı herşeyi ayrı bir dert insanlarla ugrasmak kadar zor birşey yok helede istanbul gibi bir yerde 1 tl verip sizle çok kötü konusanlar bile oluyor buda çok garip en zor iş .