0

çalışamaması için hiç bir engel yok yeterki kendine güvensin ve istesin. bu durmun zorlukları oldunu ve olavcağını elbette ki kabul ediyorum. bunu sınava hazırlandığı dönemde maddi zorluklar yaşayarak aynı zamnda bir işte çalışmak zorunda kalan birisi olarak söylüyorum burada aynı zamadna. ama bu zamanlarda böyle bir deneyim elde etmenin de gelecekteki hayatımız için oldukça etkili olduğunu da düşünyorum. gönül isterdi ki gençlerimiz bu kadar apır sorumluulklar ile yüzleşmek zorunda kalmsın ve zihinlerini rahat rahaat derslerine odaklayabilsinler ama ne yazık ki durum bazen bunun tamaksi haline geliyor. ama hayat da böyle değil mizten her zaman size kendisini toz pembe olarak göstermiyor ve bir şeylerin altından kalkmanızı bekliyor.

0

üniversite sınavına çalışan biri bir işte çalışabilir ama baya zor olur. sonuçta o işte belli bir süre çalışması gerekir bir saat sorunu var. eve gelince yorgun argın dersin başına geçecek çok fazla verimli olmayabilir. çalıştığı için dershane veya kursa gidemeyecek belki derslerden geri kalacak. üniversite sınavına girecek biri çalışıyorsa mutlaka program belirlemelidir. ancak plan ve program dahilinde üniversite sınavından başarıl elde edebilir.

0

üniversite sınavlarına hazırlanan her birey farklı bir işte çalışabilir fakat çalıştığı için derslerine pek vakit kalmayacaktır. ayrıca eve geldiğinde ise kendinde ders çalışmak için güç bulamayacaktır ve bu nedenle işten geldiği gibi uyku basacak uyuyacaktır. bundan dolayı ya sadece işe gitmeli üziversiteye hazırlanmayı bırakmalıdır. ya da sadece aınavlarına yoğunlaşmalıdır yoksa başka türlü istediği verimi elde edemetecektir. tabiki eğer çalışmak zorundaysa şöyle bişey yapabilir en azından belli bir dönem sadece işe gidip istediği kadar para biriktirdikten sonra işi bırakıp bu sefer sadece sınava çalışabilir. böyle olunca da haliyle vakit kaybı yaşamış olacaktır ama yine de az zamanda da olsa verimli bir çalışma yürütmüş olacaktır.

0

üniversite sınava hazırlanan gençler tabii ki de bir işte çalışıp hem de üniversitenin hazırla bilirler.çünkü aslında pek bir zararı yok bir işte çalışmanın en azından birazcık kafayı dağıtmak için iyidir hem para kazanırsınız. hem de ailenize bütçe olarak çok iyi olur. insanlar birazcık daha en azından düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışabilirler bir işte çalıştığı için.çünkü öğrenciler birazcık zorluk görebilir o yüzden daha fazla derslerine iyi çalışır bence hiçbir şekilde bir sakıncası yok kendini aşırı bir şekilde de tabii ki fakat yaramazlık ama en az daha istikrarlı bir şekilde çalışabilirler. o yüzden bence hiçbir şekilde sakıncası yok. öğrenciler bir işte çalışıp hem de üniversite nasıl alabilirler. benim bir akrabanın çocuğu esela mezun o da bir işte çalışıyor bim'de çalışıyor part time olarak kız gündüz ders çalışıyor akşam ise üç dört saat saat dokuza kadar çalışıp geliyor part time olarak.o yüzden bence hiç bir şekilde sakıncası yok herkes bence bir işte çalışıp hemde üniversitenin hazırlanabilir. böyle insanlar gerçekten çok görüyorum etrafımda.artık öğrenciler birazcık ailelerini anlamaya çalışıyorlar çünkü onlara artık yük olmak istemiyorlar hele ki mezun günlerinde. öğrenciler özellikle kendi üzerinde bir ikisi diyorlar o yüzden kendi kitaplarını en azından almak için bir işte çalışabiliyorlar bence çok iyi bir şey.

0

çalışabilir ama derslerini etkilemeyecekse ,bazı insanlar hem iş hem okulu nasıl basarabiliyorsa isteyen h ders çalışır hemde yar günlük bir işte çalışabilir.

0

tabiki çalışır hatta daha iyi olur sonuçta evde olsa da 7 24 ders çalışmıyor bari vakit değerlendirir kafası dağılır .

0

çalışabilir her türlü illa dershanede boş vaktin olacaktır extra bir işte çalışabilirsin ama sürekli günlük bir işse sana sıkıntı verecektir bi süre sonra derslerin aksıcak ve gevşiceksin paranın tadını aldıktan sonra ders çalışma zevkin pek kalmaz burada kişinin istikrarı önemli