0

benim hiç sevgilim olmadığı için bilemiyorum ama olsa sanırım kendi emeğimle yapılmış bir hediye üstüne onun hoşlanacağı bir ürün alırdım. kendi emeğim derkende mesela deniz kabuklarından yapılmış bir kolye, gbi içinde hiç olmayacak olan sevgilimiz adı ve benim adım olacak sonra çok mutlu olacak benim hediyeme.

0

şuanda sevgilim yok ama hediye olarak ona kitap almak isterdim

0

ona manevi hediyeler alırdım verirdim.ama olsaydı :(

0

saat ala biliriz kazak pantolon tesbih atkı bere takımlarla ilgili forma yada tesbih tarzı ola bilir telefon ayakkabı ceket bunlar erkek için. kız içinde yemek hazırlanır taki kolye küpe tarzı elbise makyaj takımı parfüm gibi şeyler.

0

sevgiliye dogum gununde pasta alırdım ve evimin bi odasını susleyıp davet ederdım suprız yapmak icin ve manevıyata agırlık verırdım. eger fzla paranız yoksa bi pasta bile yeter birlikte vakıt gecırmek bile yetebilir bıraz burcenız var ıse ev susleyıp onu davet edebilirsiniz iyi bi hediye olur olumsuzlesıtırsınız ve unutmsı zor bır anı olur ve baglılıgınızı kuvvetlendırır bence.

0

genelde kişisel şeyler alıyorum .. saat , parfüm , tişört , gömlek bu tarz şeyler alıyorum ... ihtiyacı olan şeyler de alınabilir ;)

0

sevgiliye dogum gununde eğer erkekseniz, yüzük, çiçek, kolye ve kar küresi alabilirsiz. bayanlar sevgililerine saat, kol düğmesi, parfüm, tesbih alabilirler.

0

saat bileklik zippo çakmak yüzük kitap şort kazak tişört ayakkabı gibi hediyeler almaktadır.

0

kolye alirdim
bileklik alirdim
parfum alirdim
yani neye ihtiyaci varsa ona gore bi alisveris yapardim :)

0

ben eşime doğum gününde kazak ,saat aldim. param ona yetmişti. birde aklıma birşey gelmiyordu , en iyisi ben buna alayım dedim ve aldım.