0

hayatta en çok babamın bana sevgiyle bakmasını istemiştim hep, bana kızacak bağırıp çağıracak diye hep içimde bir kuşku ve korku ile yaşardım.kötü de olsa babadır ama insan sevilmek istiyor biraz, sevgiyi dışa vurmak bu kadar zor mu?. bunları hep kendime sordum, evlenip oğlum veya kızım olursa bu beklentiler altında olmayacak.

0

şöyle iş güç para derdi olmadan ailem ve sevdiklerimle uzun süreli bir tatil yapmak isterim. ne bizi arasınlar ne de biz başkalarını.

0

hayatta en çok istediğim şeyi anlatiyim şimdilik hayal ama bir gün gerçek olacak biliyorum daha öncede yazdım ama yine yazim baba sevgisi hiç görmedim ve hayalim şöyle ;bir ev sevdiğim adam ben ve minik bebeğimiz sevdiğim adam bebeğimizle oynuyor bende saatlerce onları izliyorum , meyve getirip onlara yediriyorum beraber gülüp, eğleniyoruz .... çok güzel değil mi ya rabbim herkese nasip etsin inşallah ben çok isterim ve hayatta en çok istediğim şey bu .

0

hayatta en çok istediğim şey mutluluk,huzur ve ihtiyacim olucak kadar para.

1

oglum büyüsün evlensin allah'ın izniyle oğlumun torununu göreyim :))) şaka maka biyanada ben kendim için birşey istemedim annem,babam, kardeşlerim,oğlum,eşim mutlu ve uzun ömürlü olsun bu bana yeter