0

kesinlikle adalet ve barış çünkü insan var olduğundan beri bu ikisi hiç olmamıştır

0

geçmiş bence düzelmez. düzeltilemez yani müdahale edemeyiz ona çünkü şu anda bile olduğu gibi zaman akıp gidiyor ve ne yaptıysak artık onu yapmış olarak sayıyoruz iyi veya kötü farketmiyor. o yüzden kime ne dediğimize ne yaptığımıza aslında dikkat etmemiz gerekiyor. bazen telafisi olmayan şeyleri yapıyoruz ve vakit geçmiş oluyor bazı şeyler için.. aynı şekilde ölmüş birini geri getiremeyiz.. artık yapılacak başka bir müdahale yoktur artık toprağa girmiştir sadece dua edebiliriz.. ama helallik almak gerekir ve zamanında onu üzmemiş kırmamış küsmemiş olmamız gerekir.. yoksa telafisiz yoktur bunu düzeltemeyiz.. ha dua ederiz allah'a . artık onun takdirine kalmışızdır..

0

duzelmeyecek tek şey herşeyi bildiğini zanneden cahillerin asla kendini duzeltememesidir , bir yaprak kitap okumayanlarin ben bilirim ben ederim diye düşündüğü köhne zihniyetten cikamamasidir...

0

çıkar, menfaat, aslında bunun gibi saylacak çok şey var düzelmeyecek şeyler arasında

0

hayatta her şey güzel gitse dahi düzelemicek bir şeyin olduğunu sanmıyorum. neyin olması ya da olmaması bu kadar zor olabilir ki

0

geçmişte yaşadıklarım tekrar düzelmeyecek onlardan sadece ders aldım ve önüme bakıyorum

0

sanırım asla düzelmeyecek olan şey adalet duygusu olsa gerek. adelet olsun eşitlik olsun bu dünya da toplumsal olarak veya siyasal olarak değişmeyen bazı şeyler var malsef .

0

hayatta herşey düzelse bile düzelmeyecek tek şey insanlar. çünkü insanlar bu hayatta başlı başına bütün herşeyi mahveden canlılardır. insanların olduğu yerde huzursuzluk ve tat vermeyen olaylar devamını getirir.

0

hayatta herşey düzelse bile geçmişte yaşananlar asla düzelmez giden yıllar geri gelmez bence.