0

evet gördüm öyle bir rüya. ve uyanmak istemedim o rüyadan. eski sevgilimle barıştığımo görüyordum çok da özlemiştim o zamanlar onu ve yeni ayrılmıştık tam da onun üstüne gördüm.. dedim keşke hiç bitmeseydi o rüya. tekrar daldım uykuya ama aynı rüyaya devam edemedim :/..

0

evet gördüm. rüyadan uyandığımda biraz moralim bozulmuştu. çünkü güzel bir rüyaydı ve her şey güzel gidiyordu. ama sadece bir rüyaydı işte. uyandığımda o rüyanın hiç bitmemesini istemiştim.

0

uyandığımda baya üzüldüm rüya olduğu için. geri uyuduğumda devam edeceğini bilseydim uyuyup uyanmamayı tercih ederdim heralde :d

0

valla gördüğümde uyansam bile rüyama devam edebiliyorum. tabi ki her zaman olmuyor ama çoğunlukla rüyama devam edebilirim. bazen rüyada olduğumun farkına varıp gidişatınıda değiştirmişliğim vardır :d

0

uzak ilişki yaşadığım için sevdiğimi gördüğüm rüyalardan uyanmak istemiyorum. onu da çok nadir görüyorum. genel olarak karanlık, basık, bulutlu rüyalar görüyorum. sanırım bilinçaltımdan kaynaklı o yüzden genelde hemen uyanmak istiyorum rüyalarımdan kurtulmak için.

0

bir keresinde rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı gördüm.ve çok korkunçtu ve rüya olduğunun farkındaydım.o yüzden hiç uyanmak istemiyordum.sonunun be olacağını merak etmiştim.

0

valla bir ara rüya gördüm tüm borçlarımdan kurtuluyordum cok güzel bir evde ailemle beraber yaşıyorduk mutlu mesut rüya ya hani gerçek sanırız işte çok mutluydum keşke o tablo gercekten olsa tüm borçlarımdan kurtulsam ailemle ve sevdiğimle beraber mutlu mesut yaşayıp gitsek ama nerde ben o günlere gelcemde bu ülke şartlarında.

0

uyandığımda, keşke biraz daha devam etseydi dediğim rüyalar oluyor bazen. uyanınca bir an boşluk hissediyor insan.

0

evet gördüm gerçekten çok güzeldi uyandığımda rüyaya devam ederim diye tekrar uyumaya çalışmıştım :)

0

ben gördüm.gözümü ilk açtığım saniyelerde bir şey anlamadım,gerçek sandım.ne yazık ki tavanla bakıştığımı fark etmem uzun sürmedi.gerisi kocaman bir hüzün ve başını yastığa gömüş.elindeen geldiğince tekrar uyumaya çalışıp o rüyayı görme duygusu...

1

bazen insan gözünü tekrar yumduğunda rüya kaldığı yerden devam edecek gibi hissediyor. eğer biri uyandırdıysa da ona biraz kızgın oluyor.

0

çok gördüm böyle rüyaları, hepsinde de aynı kişi buna sebep oldu rüyamda.bu kişi aşık olduğum kızdı, her seferinde rüyamda gözlerinin içine bakarak ellerini tutuyordum.elim ayağım birbirine giriyor rüyamda bile, hiç uyanmak istemiyorum ama olmuyor her defasında, kavuşamıyorum rüyamda bile.

0

hiç görmedim nerde kötü ve korkunç rüya varsa oda beni buluyor sonra uyandığımda sonra oh.bee rüyaymış diyorum . yani nerde garip şeyler varsa beni buluyor

0

hayır. genelde istemediğim rüyalar görüyorum.

0

evet gördüm çiçeklerin içindeydim çok güzeldi hiç uyanmak istemedim ruyamin içinde çok mutluydum.

0

hayır görmedim ama görmek ıstiyorum güzel olduğunu düşünüyorum