0

oldu ama boş işler bunlar net üzerinden sevgili falan yapılmaz yani boş kovalamaca bunlar.

1

evet oldu sayılır.. ama şöyle oldu..facebookta ben herkesi eklemem.. ablamın arkadaşı konumudaki bir beyefendi beni eklemiş..baktım ortak arkadaş ablam.. sakınca görmedim ekledim bende gürsel .... diye adı var. resim olarak bir manzara resmi.. fotoğraflarında da tek bir gerçek resim yok. böyle tiplerden de huylanırım.. kendisine yazdım.. bakın benim prensibim lütfen kimsiniz görmem lazım.. cevap vermedi.. tekrar sordum cevap vermedi.. sonra ben bunu arkadaşlıktan çıkardım..bir kaç gün geçti baktım her zamanda girmem facebooka.. tekrar arkadaşlık isteği.. kabul etmeden yazdım.. bakın siz kimsiniz resminizi görmeden eklemem.. bana dedi mail adresiniz var mı evet dedim oraya göndereceğim dedi..peki dedim.. baktım bir mail geldi.. ama isim de gürsel değil :))) meğer adı da sahteymiş.. ama gerçek adını yazmış.. telefon numarasını ve iş yerini açıklamış.. şu an halen ankara'da, sağlık bakanlığında çok önemli konumda bir genel müdür kendisi. bu anlattıklarım 2009 senesi falan.. kendisi mhp li olduğundan akp liler bunu görevden alıyor sonra bu idari mahkemeye dava açıp iki kere görevine geri geliyor ki çok başarılı biri.. atamıyorlar da artık.. mesleğinin önemli olmasından dolayı bu şekilde davrandığını açıkladı.. ama sonra yıllar içinde kendi isim ve soyadı ile şimdi arkadaşım olarak sayfamda duruyor.. yüreği çok güzel olan bir adam kendisi..ben siyasi bir partide çalışırken kongre için ankara'ya gittiğimde o zaman gelmişti oraya tanışmıştık reelde de.kulakları çınlasın..

0

internette tanıştığım biri ile 3-4 yıl boyunca konuştum, tamamen bir çocukluk heyecanı idi , ve bu kadar uzun bir zaman paylaşacağımı düşünemezdim de, şimdi hatırlayınca da tuhaf oldum ne kadar garip. iyi bir insandı da kendisi , umarım iyi şeyler yaşıyordur , ve umuyorum temiz ve iyi kalpli kalmayı başarmıştır.

0

internette tanisdigim cok insan oldu hepsi birbirinden degerli insanlardi ama farkli sehirdekiler ile gorusmek nasip olmadi nedense.

0

yok edinmedim gerek yok gerçek ortam daha iyi

0

evet buluştuk. çok yakın arkadaş olduk. fatma buralardaysan selamlar (:

0

olmadı doğru bulmuyorum çünkü, internetten buluşup tanışma vs bana ters gerçi evlenenler bile var

0

lise yıllarında olmuştu normal bir değişikliğim olmadı hala da görüşürüm mesela :)

0

eskiden oldu ve güzel dostluklar edindim.