1

valla ben kısa boylu olduğum için koşucu olurdum büyük ihtimal.

0

eğer imkanim olsaydi futbolcu olurdum tabikide cok seviyorum futbolcu olsaydim galatasarayda oynamak isterdim kesinlikle :)

0

çocukken iyi futbol oynardım, imkânım olsaydı futbolcu olurdum.

0

eğer bir spor branşında sporcu olabilmek adına imkanlarım el verseydi,yarıda bıraktığım hayalin peşinden giderek futbolcu olurdum çünkü insanoğlu bu hayatta çektiği acıları hayallerine kavuşarak unutuyor ve bununla birlikte mutluluğun nirvanasına çıkıyor insan.insan ulaşamadığı bir dalı tutmak için herşeyiyle sımsıkı dala nasıl sarılsın?. bu sorunun yanıtı umuttur, umudun aşka yönelmesi insani değerleri ayaklar altına alamayacak kadar olgun ve bir o kadar da çocuksu heyecanı iliklerinde hissetmesidir.

0

aslinda çocuklugumdan beri hayali oldugum futbolu seçerdim.çocukken hem mahallede hemde mahalle maçlari yapardik ayrica okul takiminda oynuyordum.ordada çok basariliydim.ayrica bir ara tabiki samsunda bir kulupde oynadim.ama aile içi sıkıntılar oldugu için devam edemedim ne yazikki çok üzüldüm.şuan ise 2 tane kiz evladim var onlarida spora aşiladim bende kursakda kalan bu sporu futbol olmasada başka sporlarda boy göstersinler insallah.

0

futbolla ilgilendiğim için futbolcu olmak isterdim. ama başarılı bir futbolcu olmak. iz bırakmak isterdim. bunun yanı sıra basketbol oyuncusu ya da yüzücü olmayı isterdim. diğer sporlara oldukça uzağım.

0

basketbol isterdim amerikada nba de oynayıp her maç 50 sayı atardım :d

0

bir spor dalinda oyuncu olma imkanim olsa futbolda oyuncu olmak isterdim

0

ben basketbolu cok seviyorum ama imkanim olsaydi eğer futbolcu olurdum ve hayatim kurtulurdu adeta futbolda cok para var macbasi para aliyosun yillik trilyonlaro goturuyorsun hakeden oyuncuya helal hos olsun ama hic oynamadan para kazanan oyunculari hic sevmiyorum ben futbolcu olsaydim oynamak için can atardim adeta.

1

iyi bir yüzücü olmak isterdim.. ülkemi temsil etmek.. rekorlar kırabilmek.. şimdilerde sadece kendim için yüzüyorum tabii..

0

basketbol oynamayı çok seviyorum. keşke elimde olsa şuan bu alanda oynamak isterdim.

0

futbolcu olup antrönör olmak takım yönetmek

0

voleybol oynamayı çok isterdim

0

dövüş klubu doğayla ilgili ve sağlıklı beslenmeyle

0

boks veya gures olabılırdı harıka olurdu ımkanım olsa

1

futbola yeteneğim var imkanım olsa futbolcu olmak isterdim

1

tenisci olmak isterdim ya da voleybolcu... bu iki sporu seviyorum nedense.. her ne kadar ülkemizde futbol ön planda olsa da bu ikisinden birini seçerdim

1

en çok tenisle uğraşmak isterdim

1

galatasaray ona nasıl 5 milyon lira verdi bu beni hâlâ şaşırtır :)

1

hentbol ve basketbol dalında oyuncu olmak isterdim.çünkü bu sporların hem izlemesini hem oynamasını seviyorum.