0

evet tabıkı ah lıse yılları özledım çok çok

0

tuvallette sigarayı dönerdik 8 kişi nasıl unuturum

0

unı okuyorum lıseye donmek isterdim unıdekı dostluk les lıse adamdır.

0

evet isterdim cunku yasantimin en guzel yillarini lisede gecirdim arkadasliklar ve dostluklar guzeldi hem de genctim o zaman

0

dönmek istemezdim çünkü sınıfta hepsi terbiyesiz çocuklardı bazen özlüyorum ama bitmesi iyi oldu

0

lise yıllarıma dönmek istemezdim çünkü hiç güzel bir sınıfımız yoktu ve sınıfımızdakiler herkes kendi halinde ve çıkarcılardır.

0

ben şu anda hala lise öğrencisiyim ve bir an önce lise eğitimimi tamamlamak istiyorum. ama ileriki hayatımda lise arkadaşlığını tekrar arayacağımı, lise zamanlarımı özleyeceğimi düşünüyorum.

0

hemde nasıl! lise başkadır. hele lise 2 bambaşkadır. ama malesef mümkün değil. geriye dönmeyi isteyecek kadar güzel anılar biriktirebildiğimize şükür o zaman :)

0

lisedense ben ilkokula dönmek isterdim babamla okul kitaplarını özenle ciltlenemiz etiket yapıştırmamız mavi okul önlüğüm hepsini çok özlüyorum

0

istemezdim hiç ama hiç özlemiyorum liseyi. ama dersane yıllarıma geri dönmek isterim başka bir üniversite kazanmak başka bir bölüm okumak isterdim.

0

lisedtim daha bi şey görmedik anadoludatuz ya ni şey yok

0

lise yılları ergenliğin en saçma bir o kadar da eğlenceli zamanlarıydı.kim dönmek istemez ki.

1

bir yanım dostluklardan dolayı dönmek istiyor diğer yanım iyiki bitmiş diyor.

0

ben zaten şuan liseye gidiyorum.ve gerçekten bir an önce mezun olup kurtulmak istiyorum.

0

dönmem imkansız çünkü daha lise yıllarındayım. lise 2 ye gidiyorum. sınavlar falan çok zor birdaha dönmek isteyeceğimi hiç zannetmiyorum. tabi zaman ne.gösterir onu bilemeyiz.

0

hayir istemezdim :d neden doneyim ya? :) zaten iyi bir lise hayatim olmadi hep isteksizdim hep isteksizdim :)

0

aslında lise arkadaşlarım birbirinden gıcık kişilerdi.herkes gruplaşmıştı.buna rağmen ama nedense özlüyorum ortamı o günleri .bazı hocalarımı özlüyorum .o derslerin zorluğunu ,yazılılara girmeyi bile özledim.

0

şahsen ben lise yıllarına dönmeyi pek istemezdim çünkü herkesin gibi güzel seneler geçirmedim okuduğum bölümde 7 erkektik sınıfta 24 kızdık sonradan diğer erkekler başka okula gitti sınıfta kalanlarda oldu bir sonraki sene sınıfta tek basıma kaldım çoğu erkek simdi diyecek o kadar kızın arasında kalmak daha iyi değilmiydi diye değildi çünkü sohbet edebilceğiniz bi erkek arkadaşınız her zaman olmalıdır benim düşüncem bu yöndedir yani benim lise yıllarımı bir an önce unutmam gerek.

0

lise yıllarım hayatımın en eğlenceli yıllarıydı. okul olarak iyi bir okul değildi, bütün eğitim hayatımı olumsuz etkiledi ama hala hayatımda olan en iyi, en yakın arkadaşlarımı lisede edindim. en mutlu yıllarım belki de son mutlu yıllarımdı. her şeye rağmen dönmek isterdim.

1

ben dönmek istemem çünkü böyle güzel anılarım olmadı. arkadaşlık bile hepsi okul bitene kadardı.