1

şimdiki zamanda yaşıyorken geçmişe dönmek istemem. çünkü telefon, televizyon, otomobil gibi teknolojiler yok. ama dikekt o dönemde doğup yaşamayı isterim.

1

kim istemez ki? dünya her geçen gün biraz daha kötü bir yer olmaya başlıyor. geçmişin saflığı her geçen gün biraz daha azalıyor. insanlar o samimiyeti özlüyor. geçmişe dönmek istemek biraz da bu sebeplerden. eskiden hayattan daha çok tat alınıyordu galiba.

0

geçmişe dönmek istemem nedeni ise bir çok acı ve üzüntü yaşamak gelecek olmadan geçmiş geçmiş olmadan ise gelecek olamaz geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek geleceğinizi mahv edebilirsiniz bu da size bir dezavantaj olarak yansır asla geçmişe dönmek ve kötü şeyleri bir daha yaşamak istemem her zaman ileri görüşlü olup hep ileriye gitmek istiyorum çünkü ileride yeni maceralar yeni insanlar yeni yerler yeni yemekler yeni eşyalar ve birçok şeyin yeni yeni şeylerini kullanılabilir yiyebilir ve birçok yenilik yaşayabilirim bu da bana daha fazla bir görüş açısı ve daha iyi bir düşünme yeteneği verir her zaman ileriye gitmek insanı geliştirir her zaman geçmişi düşünmek ise insanı geriletir yani diyeceğim o ki hayallerle yaşayanı gerçeklerle kötülerle hayatınızı geçmişte birlikte yaşamayı hep ileriye hep yeniliğe ve her şeyi açık olun bu da size yeni özellikler yeni insanlar yeni şeyler katar her zaman yenilikçi olur ve ileriye düşünün.