1

söyledim. söz yaydan çıkan ok gibidir derler. gidişi hızlı olur ama dönüşü olmaz. söz ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir ama ağzınızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz. bu nedenle düşünerek konuşmak gerekir. düşünmeden konuştuğunda da ister istemez pişman oluyorsunuz. benim de pişman olduğum ve dönüşü olmayan sözlerim oldu. ama bu pişmanlığı ömür boyu yaşamıyorum. öyle olması gerekiyormuş ki oldu deyip geçiyorum. diğer türlü sürekli pişman olmak için hayat çok kısa...

0

her kavgada sınırle bircogumuz ıstemedıgımız sozler soylerız

0

acayip sabırlıyım ama patladı mı fena patlarim
damarıma basmamalarını tavsiye ederim

0

evet. bir keresinde sinirlendiğimde en yakın arkadaşlarımdan birinin kalbini kırmıştım. ona hakaret etmiştim. bağırıp çağırmıştım. ama sonra tabi ki de çok pişman oldum. onun dışında sevgilime bağırmıştım ve kavga etmemize sebep olmuştu. yani hayatımda pişman olacağım sözler söyledim.

1

sinirli bir insan olduğum için istemediğim sözler maalesef söylüyorum. ama sonrasında çok pişman oluyorum. ve gidip kötü sözler söylediğim insanlardan özür dilerim.

0

sinirlendigim zaman söylüyorum. sonra da büyük bir pişmanlık.

0

evet söyledim. hemde bile bile yaptıgım bir seydi. sırf karsımdaki insanı üzmek için özenle secip söylediğim sözler oldu. sonrasından pişman oldum. fakat son pişmanlık fayda etmez diye bosuna demiyorlar. pişman olsam bile bir sonuc elde edemedim.

0

evet. bir an bi sinirle karsimdakinin kalbini kirdigim olmustur. once dusunun sonra konusun derim ben hep.. :)