0

değersiz insanların hayatimagirnesi bazı degersizlerinde akraba olduğu için hayatımda kalması ve onları çıkaramamak gerçi yüz vermiyorum . değersiz olduklarının farkidalar ama genede onları görmek bile insanı gıcık etmeye yetiyo. elimde olsa hepsini köklü hayatımda çıkarırım. atarım en uzağına.bismanlar ama ne demiş üstat son pişmanlık neye yara her şeyin bir bedeli var . olmadı yar .olmadı yar olmadı yar . hasas hassa haaaa haaaa diye gülüyorum. eskiden genede saygıdır deyip çok ileri girmiyordum ama şimdi oda kalmadı dilediğim gibi davranıyorum ohhh ne güzel ne güzel ne güzel. hayat ne güzel yasamak ne güzel herşey çok coook cooook güzel güzel güzel güzel.evet arkadaşlar biraz ayarı fazla kaçırdım kusura bakmayın ama ne yapalım deli ediyorlar . anlatıyorsun anlamiyo dinle diyorsun dinlemeyi e bizde ne yapalım yani oturup susalimmi.yok öyle yağma herkes ettiğini çekecek kardeş bu böyle. biz salak miyiz ki salak muamelesi görüyoruz. kim neyi nasıl hakkediyorsa öyle yapcak birşey yok . bazı şeyleri yapıyorsan iyi yada kötü bedel ödersin odetirlet. bu dünya böyle seven seçene bu dünya böyle kardeş

0

pişman olduğum şeylerin en basında değersiz insanlara gereğinden fazla değer vermek. ve sonradan pişman olduğum çok olmuştur. insanlara gereksiz hak etmedikleri değerler veriyorum ne yazikki

1

lise yıllarımda, tam da hayatıma yön vereceğim yaşta daha doğru kararlar almak isterdim. ailemi daha çok dinlemek isterdim. hayatımı etkileyecek kararlar aldığımı fark etseydim daha doğru kararlar almaya çalışırdım. yaşayarak bunun farkına varmak, geç oluyor ve bu da biraz pişmanlık yaratıyor. ama büyük kayıplara ve üzüntülere pişman olacak hatalarım olmadı çok şükür. keşke demek yerine hep iyi ki demek gerekir bu yüzden. umarım herkes pişmanlıklarından ders alır ve büyük hatalara sebep olan yanlışlardan döner.

0

evlendigime pişmanım keske keske keske keske diyorum

0

çok pisman olduğum şey var ama size en çok pişman oldugum konuyu anlatayım. çok küçükken 14 yasımda falan birisini çok sevdim. fakat bu öyle böyle bir sevgi digil. bir gün sevdiğim kızı yolda darp etmişler. bende bunu yapan kişilere bazı olumsuz seyler yaptım. bu nedenden dolayı bi müddet ceza evinde yattım. ben cezaevinde yatarken o beni bırakıp başkasına gitmiş. o an anladım ki hiç değmez birisi için senelerime yazık etmişim. en pişman oldugum olayda bu oldu! hiç hak etmeyecek birisine haddinden fazla değer verdim.

0

en çok pişman olduğum birçok konu vardır. bunlardandır ilki haksız yere insanların karşısında daha dik durabilirdim. ayrıca 20’li yaşlarda daha aktif olup kendimi daha fazla geliştirebilirdim. son olarak yine yazılım ve enstrüman çalma konularında daha çok azim gösterip bu alanda söz sahibi olmak isterdim.

0

haksızlıklara karşı sustuğum zamanlar. aklıma geldikçe daha pişmanlığıyla yaşarım o zamanların