0

zorunlunolmadikca hayir bademcikler vucutta suzgec gorevi gorur suzgec yoksa hersey girer

0

ben 6 yaşlarında olmuştum. bademcikle ilgili sıkıntılar nasıl bir şey bilmiyorum hatırlamıyorum. ama geçenlerde 28 yaşlarında bir yakınım oldu ve çok çok zor atlattı. doktoruda bu ameliyatın aslında bir çocuk ameliyatı olduğunu yetişkinlerin çok daha zor atlattıklarını söyledi. ayda yılda bir faranjit olmam dışında boğazlarımla ilgili hiç bir sıkıntım yok çok şükür. ama ameliyat olduğundan beride hiç hastalanmadı yakınım. önceden sürekli hasta gezerdi. ameliyat sonrası süreç biraz zor geçsede değiyor sanırım.

0

bademcik ameliyatımdan önce her ay en az 2 kez bademciklerim şişerdi heran hastaydım aldırdırtıktan sonra vücuda giren şeylerin direk geçiceğini bademciklerin korumıycağını söylediler ama aldırdığımdan beri hiç hasta olmadım iyi ki aldırdım diyorum

0

ben kendi görüsüm ile tavsiye ederim. fakat uzman bir doktor tarafından verilen karar daha saglıklı bir karar olur. ben kendi görüşüm ile oldukca yararlı bir secim olurdu.

1

doktor tavsiye ediyorsa vardır bir bildiği. ama aidin salih'in gerçek tıp adlı kitabını incelemenizi tavsiye ederim öncelikle. bademciğin alınmasının çok tehlikeli olduğundan bahsediyor ve alternatif tedavi yöntemleri öneriyor. kitap artık her yerde var gibi, diyanet vakfının satış yerinde dahi gördüm geçenlerde. sağlık ve hastalıkların tedavisi hakkında çok farklı alternatif tıp önerileri var. seçim size kalmış olur okuduktan sonra.

0

gerekiyorsa mecbur yaptiracan zaten. yoksa sismis biz bogazla nereye kadar. ne yasamakdan zevk alirsin neyediginden ne ictiginden. o olmadanda yasayabiliyor insanlar.

0

ameliyatı doktor tavsiye eder. sorulara biraz daha mı dikkat etsek.