0

aslında sadece galatasaray takımı değil tüm büyük takımlar çok kötü durumda tabi bu kötü takımlar içindeki en kötü 2. takım olarak galatasaray gelmektedir. başarısızlıklarının en büyük nedeni forvet transferi yapmamaları her bölgeye transfer yapıp forvet bölgesini unutan galatasaray ikinci yarıda takımı toparlar moral ve motivasyonu yüksek tutar ve güzel bir forvet alırsa çok başarılı işler gerçekleşir. aksi takdirde galatasaray çok sıkıntı yaşayabilir.

0

şu an takımın beyin oyuncuları sakat olduğundan dolayı ve kadro kısıtlı olduğundan dolayı fatih hoca bu aralar sıkıntı oluyor. son derbi karşılaşmasındaki olay yüzünden pfdk, ndiaye ye 5 maç ceza, garry rodrigues 3 maç, ryan donk’a 6 maç ceza aldı fatih hocaya 7 maç, hasan şaş hocaya 8 maç ceza verdi. çok zor günler bekliyor bizi. bakalım neler bekliyor bizi

0

galatasaray takımı sezona çok iyi başlamıştı.
yalnız son maçlarında sakatlıklarından dolayı pek fazla şansı gülmüyor ne yazik ki ama türkiye de ligin de yine fena değil.
ama avrupa da gerçekten kötü devam ediyor.
3 olarak büyük ihtimalle avrupa ligine gidip ordan devam edecek gibi o sırada yarı döneme gireceği için yeni transferler gelecektir.
özellikle forvete çok iyi bi oyuncu lazım.
defans içinde eksikleri olduğunu düşünüyorum.
derbi deki 2-2 olan maç gerçekten beklenmedik bi durumdu.
fenerbahçenin o kötü dönemin de 2-0 dan gelip 2-2 olması herkesi şaşırtmış olması gerek.
ama derbi de hakem hatalarıyla damga vurmuş bi olay gerçekleşti.
fırat aydınus vara gidip taç atışını izlemesi gerekirdi yada var da ki hakemler uyarması lazımdı.
ama yavaş yavaş oturacak bi sistem gidişatı öyle gibi gözüküyor.

0

neden mi çünkü fatih terim teknik direktör değil artık eskidi o kafalar taktik veremeyen oyun okuyamayan adam da teknik direktör olmaz 1 0 olunca hemen kapanan savunma ileriden oyuncu alıp defansa yerleştirme sonra maç berabere yada mağlubiyet olunca hakem suçu kendinde arayamayan adamdan bile olmaz

0

galatasaray başarısız olsaydı şampiyon olmazdı yabancı takımlarla da kıyaslamak yanlış olur.