0

bende üniversite öğrencilerinden
yurtta sorumluyumm hizmetliyim

1

hali desinatör uyum ve sorundaki birbirimizi tanıyalım kısmına pek anlam verdiğimi soyleyemiycem benim mesleğim hem iyi hemde kötü yönleri var beden değil beyin yorgunluğu oluyor akşama kadar oturuyorsun kilo alıyorsun ayakların şişiyor vücut hareketsiz kalıyor ama çok eğlenceli keyifle yaptığım bir mesleğim barbe gerçekten gaziantep bu iş için harika bir yer.

0

bir işle uğraşıyorum ev hanımiyim 2 çocuğum var onlara bakıyorum bütün zamanım onlara

0

çalışmıyorum daha öğrenciyim okuldan mezun olduktan sonra kendi işimi kurmayı düşünüyorum

0

bankacılık ve sigortacılık mezunuyum. şuan açıköğretim de maliye 3. sınıf öğrencisiyim.

1

aslinda mesleğimi yapamıyorum maliye mezunuyum daha önce uzun yıllar muhasebe müdürlüğü yaptım evlenince şehir değiştirdim ve özelde çalışma şartlarının uyumlu olmadığını ayrıca tasindigim ilçede bu alanda güzel bir iş yeri bulamadim.biraz evde durdum ama olmadı alışmışım yıllardır çalışmaya ve milli eğitimin ücretli öğretmen başvuru formunu doldurdum ve matematik öğretmeni olarak bir orta okulda göreve başladım güzel gidiyordu ama anne olacağım için sadece bir yıl yapabildim şimdi ise annelik yapıyorum ama kızım büyüdü sayılır aslında bizede devlette kadro oluşturulan yada özelde haklarımız guzellestirilse çalışmak isterim

0

hukuk öğrencisiyim daha 2. sınıf çok zor arkadaşlar çok madde ezberlemekten beyin kalmadı valla :)))

1

ben ev hanımıyim meslegim yok yani evlendim bir çocuk annesiyim buyum yani :)

1

ben psikoloji ve sinema tv mezunuyum. danışmanlık aşansında çalışyıorum ve kurumsal sosya sorumluluk işi yapıyorum. yani fşrmalara sosyal sorumluluk projeleri üretiyorum. multidisipliner bir insanım diyebiliriz :)

1

insallah yakinda muteahhit.. :) 2-3 aya kalmadan. su ulke ekonomisinin duzelmesini bekliyorum :)

1

iktisat ve halkla ilişkiler mezunuyum elde var sıfır işsiz kaldım şuanda.

1

lise mezunu bir hemşireyim kamuya geçicem inşallah

1

ben psikoloji son sınıf öğrencisiyim. yardımcı olabileceğim konu olursa özelden yazabilirsiniz :) soru ve görüşlerinize açığım

1

boya badana iç dekorasyon işlerini takip ederim

0

birbirimizi tanımayalım ama ben emekliyim.. iktisatçıydım.. kamudan emekli oldum. ihale komisyon başkanlıklarında çalıştım.