0

kimin haklı olduguna baglı olarak degişir haksızsa ozur dileyerek haklıysa anlayıs göstererek

0

bundanz ise aranız bozuksa bir buket çiçek alıp veya bir buket gül alıp yanına gidip gelmeniz lazım veya yüzük veya kolye veya isimli bilezik veya bileklik gibi şeyler alabiliriz ben mesela sevgilimle kavga etsem bileklik alırım hem kolundan çıkartma anasını söyledin hem de aydınmayacağının anlamına gelir biz bir kızı seversek ölene kadar seviyoruz full çocuklar gibi bir günlük onun için sevginize dediğim gibi bir buket ve birgül hey ya yüzük kolye alabiliriz veya bir de bu size kalmış bir şeydir o bunun için ben olsaydım koli alındım veya bileklik alırdım veya yüzük alırdım veya çiçek veya oda olmadı buket alırdım veya karanfil anladın mı onun için birbuket almanız çok gerekli ve onun o anları gördükçe sevinebilecek dedi sevinirz arabaya sevgilime bir kolye aldım doğum gününde çok mutlu oldu ve bana sarıldı yanaklarından öptü öyle değilim mutluluğu kimsede ve hayatımda kimseyi de görmedim bir de o sarıldığı elle ağırladı ağırladık ben o kızın gözyaşlarını silerken o ben bile ağladım bunun için sevgililerinizin değerini bilen

0

sevgiliyle arayı düzeltmek için özellikle o sevgilinizin neyi sevdiğini neyi sevmediğini bilmek gerekir . çünkü onu tanıyor ve biliyorsanız onunla arayı düzeltmek de o kadar kolay olacak tır ki çiçek ve güzel bir süpriz ile başlamakta fayda var sonrada birebir bir yemek yemek ve sorunları o yemekte sevdiğinizin gözlerinin içine bakarak konuşma ile hal etmenin faydalı olacağını demeden geçmem mümkün değil elbette . eğer sevdiğiniz kişi hediyeyi çok seviyorsa bir hediye ile gönlünü alabilir ve aranızdaki soğukluğu bu şekilde giderebilirsiniz. eğer sevdiğiniz kişi gezmeyi çok seviyor ve gitmek istediği bir yer var ise izin ayarlayıp onu bir günlüğüne de olsa oraya götürmek de gönlünü almak için güzek bir süpriz olur diye düşünüyorum.

0

hiç beklemediği bir anda güzel bir çiçekle rüpriz yapmak her zaman işe yaramıştır.

0

sevgilinizle ne denli tartıştınız veya konu ney bilmem, eğer ciddi bir olaydan ötürü tartıştınız ise barışmak uzun sürebilir. bilindik sıradan tartışmalarda gönül alma daha kolaydır. küçük sürprizler yapabilürsiniz, yemeğe çıkarabilirsiniz, takı alabilirsiniz bunların hepsi bayanları mutlu eder. özürdilemeyi bilin, alttan alan taraf genelde siz olun. bayanlar en ufak şeyden mutlu olabiliyorlar, bir gül bile aranızı düzwltmeye yetebilir. romantik olun, güzel sözlerinizi eksik etmeyin.

0

bu konu çok fazla derin aslında sevgiliyle arayı düzeltmek icin en başta hatanızı kabul edip özür dilemek ve ona güzel süprizler yaparak gönlünü almak gerekir güzel bi yemek organize edip baş başa yemeğe gitmek küçükte olsa ona hediye almak onu şaşırtmak ta faydalı olur diye düşünüyorum

0

sevgiliyle arayı düzeltmek için hatalarını farkedip özür dilemeli ,onu bir yemeğe götürerek ve guzel bir hediye alarak onu çok sevdigini ,değer verdiğini özellikle vurgulanmalıdır. aynı hataları tekrarlamamak adına bir güven verilmeli.ona karşı gayet nazik ve saygili olunmalıdır. daha sonrasında ufak jestlerle onu mutlu etmeye çalışılmalıdır.

0

bence sevgiliniz ile aranız bozuksa ona beklemediği sürprizler yaparak mutlu etmeye çalışın kesinlikle bu sürprizleri beğenecektir ve hoşuna gidecektir.diye düşünüyorum.daha sonra onu dışarıda bir yemeğe götürebilirsiniz.güzel bir akşam yemeği yedirebilirsiniz.bu kadınların çok istediği bir şeydir diye biliyorum.veya onunla birlikte güzel bir aşk konulu sinema filmine gidebilirsiniz. sinemada sarılıp öpebilirsiniz kadınlar böyle şeylerden çok hoşlanırlar diye biliyorum.bunları yaparsanız zaten o kişi'de sizi seviyorsa kesinlikle aranızı düzeleceğine inanıyorum.

0

rabbimle güzel tut aranı sevgili dediğin bugün var yarın yok

0

eğer büyük bir suç işlemişsen çok zor olur ama normal birşey ise gönlünü alırsın güzel sözler sarf edersen kesinlikle affeder seni

0

eşinizle yada sevgilinizle tartıştığınız zaman size dünyayı dar edebilir. kadınlar tribi çok seven insanlardır. allah tribi kadınlara yaratmış zgibi sanki. çünkü en ufak lafta bile hemen alınır ve başlar size ağzına gelen şeyi söylemeye. bir kadın ile nasıl barışılır ve gönlü nasıl alınır? bunları anlamak için kadının bazı özelliklerini bilmek ve ona göre hareket etmekte fayda vardır. kadın haksız olduğu zaman onunda hatasını anlayıp özür dilemesi büyük bir erdemdir. ama kadın haksız erkek sürekli özür dilerse bu ilerleyen yıllarda ikisi açızğndan büyük sorunlar yaşatır. erkekte haksız olduğu zaman hemen hatasını anlayıp özür dileme zahmetinden bulunmalıdır. kadının gönlünü alabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır. kadının üzülmesi bir erkek için iyi değildir. çünkü kadın trip atınca çekilmeyen bir insandır

0

rüyada köpek görmenin anlamı rüyada köpek görmek sevgi sadakat koruma ve cömertliğin simgesi olarak anlatılmaktadır rüyada köpek sürüsü görmek rüyada sürü halinde gezen köpekler görmek kişinin tüm isteklerini yakın zamanda kavuşacağı anlamına gelir rüyada köpek saldırması görmek rüyada köpek saldırısı görmek köpek ısırdı ise etraftaki düşmanların varlığı yorumlanmaktadır köpek saldırısından ısırılmadan kurtulduğunu görmek ister bir konuda ailenizin destek alacağınıza işaret eder rüyada köpek ısırmasını görmek rüyada köpek ısırmasını görmek iş hayatında zarar verecek kişilerin varlığına işaret eder rüyada köpek dostluğu görmek bir köpek sizi yaklaşarak dostlarını davranışlarda bulunuyorsa kişinin çevresinde düşmanlarını kötü tutumlarının vazgeçmesine delalet eder rüyada dişi köpek görmek rüyada dişi köpek görmek kişinin çevresine sabit fikirli ve karakterli bir kadın bulunduğu anlamına gelir rüyada anne köpek görmek rüyamızda bir köpeğin yavrularını emzirdiğini görmek hayırlara yorumlanmaktadır kişi evli ise evlatlarının iyiliği dokunacağına bekar ise hayırlı biriyle evlilik yapacağına işarettir rüyada köpek beslemek rüyada evde köpek beslenmeyi görmek genellikle güvenlik ve bir konuda yardım alacak olmaya delalet eder rüyada köpeğe yemek vermek rüyada köpeğe yemek verdiğini görmek mallarını artışını bolluk ve bereket dolu bir döneme işarettir rüyada köpeğe eve pislemesi rüyada köpeğin eve pislemesini görmek rüyada sahibinin eşi tarafından sadakatsizliği uğrayacağını alamet eder rüyada köpeğe dönüşmek rüyada köpeğe dönüştüğünü görmek kişinin etrafında harici çok kibirli davrandığını göstermektedir rüyada köpek eti yemek rüyada köpek eti yemek kişinin harama ulaşacağına alamet eder rüyada köpek sütü içmek rüyada köpek sütü içmek kişinin güçlü bir hasta olduğu ve onların içten içe korktuğunu göstermektedir rüyada köpeğe tasma takmak rüyada köpeğe tasma takıp dolaştırmak bazen dostlarını yardımınıza ihtiyaç olduğunu işaret ederrüyada köpek havlaması görmek rüyada köpek havlaması kişinin canını sıkacak kötü bir söz 3 derecenin delalet eder rüyada yavru köpek görmek rüyada yavru köpek görmek sevimli bir çocuk anlamına gelir rüyada köpek öldürmek rüya sahibinin düşmanlarının yeneceğini göstermek rüyada köpek ölüsü görmek kişinin yaşayacağı rahatsızları işaret etmektedir ayrıca bazı yorumlara göre bu rüya kişinin canını sıkacak bazı işlerle ulaşmak zorunda kalmasına daha delalet eder bu kadar da başka bir şey bilmiyorum.

0

onun hoşlandığı şeyleri bilmeliyiz ve yaratıcı güzel bir hediye alabilirsiniz. onu şaşırtacak, etkileyecek ve mutlu edecek güzel şeyler yapmalısınız. buda her kişide farklıdır.

0

kişiden kişiye değişir bu durum kimileri pahalı hediyelere hayır diyemez hemen affeder kimileri ise dünyayı versen umursamaz işte aslında bu ikinci söylediğim maddiyata önem vermeyen kişilerdir ve onlardan şaşmayın

0

en sevdiğiniz insanı kırdıysanız bu kırma derecenizi bağlıdır.
teşekkürler çok kırdıysanız onun kalbini almak için ona bir çiçek, böcek herhangi bir gül veya hoşlandığı bir şey alabilirsiniz de düşünüyorum.
onun hoşlandığı sevdiği ve ne bileyim değişik bildiği , hani siz onu daha iyi tanırsınız hoşuna gidecek kalbini alabilecek bir şey alabilirsiniz ufak bir şey olsa da mutlu olacak diye düşünüyorum.
eğer onun dışında çok büyük kırdıysanız , sizi affetmesi ve barışmanıza , sevgilinizin kalbini almanız biraz uzun süre alabilir onun için de biraz sabırlı ve çaba göstermeniz gerekir.
tabii onun için de büyük bir hediye veya ne bileyim biraz daha iyi bir şey alıp konuşalım biraz daha yumuşatabilirsiniz.
ama onu kırmamaya özen gösterin çünkü sevgi öyle 3 veye 5 liraya bir yerde bulacağınız bir şey değil önemli bir şey.

0

sevgilinizi şaşırtın ona güzel sürprizler yapın. mutlu edin. sevgilinizin gözlerinin içine bakarak onu sevdiğinizi söyleyin hatta gerekirse haykırın. romantik bir yemeğe çıkarın. yada en güzeli evde kendiniz yemek yapın iki tane mum koyun. romantik bir yemek yiyin beraber bu aşkınızı da tazeleyecektir. evine gidin çat kapı elinize kocaman bir peluş ayıcık alın ve bir buket gül. ayının arkasına yüzünüzü saklayın kapıyı açtığında süpriz deyip alnından öpün. yada şöyle de yapabilirsiniz 1 adet kalpli kutu alın. içine çikolata jelibon falan koyun küçük küçük notlar koyun. gördüğünde çok sevinecektir. erkekseniz ve arabanız varsa sevgilinizi almaya gidin. ayna bölümüne gül yaprakları koyun. sevgilinize dudağında birşey var deyin aynadan bakmasını söyleyin. aynayı açtığı an gül yaprakları üzerine dökülsün. o an o insan dünyanın en mutlu insanı olur.

0

onu şaşırtın :)
ona sevdiğinizi hissettirin güzel sürprizler yapın ona aldatmadığınız sürece sizi zaten affeder

0

güllerle dolu bir ev ve küçük kaçamak bir süpriz :)

0

sevgiliyle arayı düzeltmek kolaydır tabi ki çünkü bir sebepten kavga edilmemişse eğer sorun büyükse hediye almaktan incelik yapmaktan ziyade onu anlamaya çalışmalısınız empati kurmalısınız ve düşüncelerinizi sorunlarını karşılıklı konuşarak anlatmalısınız ortak bi çözüm noktasına varana kadar kendinizi affettirmek yerine sorunun kaynağına inin ve neler yapılabilir nelerden fedakarlık edebilirim diye bir bakın. eğer küçük sorunar yüzünden aranız bozulmuşsa ilk önce arkadaşlarından bilgi edinerek sevgilinizin nabzını ölçün eğer hala kızgınsa biraz daha zaman verin ve sakinleşmesini bekleyin eğer sakinse onu aramayı konuşmayı veya mesaj atmayı deneyin sizle konuşuyor fakat trip atma şeklindeyse konuşması o zaman küçük incelikler düşünebilirsiniz bunlar ne olabilir mesela oturduğu evin kapısına bir demet çiçek ve çiceğin üzerin güzel söz yazılı bir not ve notun altında sizin şarkınızın veya onun sevdiği şarkılardan birinin veya affedilmek üzerine yazılmış olan şarkılardan birini seçip şarkının linkini kağıtta ki nota yazabilirsiniz. çiçek artık çok klişe diyorsanız farklı incelikler yapabilirsiniz oyuncak ayı alabilirsiniz kızlar daima hoşlanır böyle şeylerden bu hiç eskimeyen bir gelenektir eğer bi erkek tarafından affedilecekseniz ise şık bir kol saati alabilirsiniz. tabi ki affedilmek illaki hediyeden geçmez ona değer verdiğinizi göstereceğiniz başka yollar sergilerseniz de mutlu olacaktır. insan ilişkileri çok önemlidir sizin önemsemediğiniz bir cümleniz karşı tarafı yerle bir edebilir bu yüzden ilk önce karşı tarafı anlamaya çalışın daha sonra nasıl konuşmanız gerektiğine dair kendinize bi yol çizin başarı elde etmeniz yüksek ihtimaldir.

0

hayalim kacirir uykularimi sessizce aglarim gece olunca sesszice aglari mgece oluncaa ah be ah sessizce ağla orada baş ucundaa protakal sewvgilii ara sonsuz son sozum cinliyor kulakalrimda kalbimde feryatsiz gece olunca sevemdi nhic nedne boyle sevni icimde sizlarsin gece oluncaa son sozumm cinliyror kulaklarimda kalbimde feryatsi n gece olunca sevmedin hiç neden boyle seveni icimde sizlarsin gece oluncaa