0

kimse seni burda tutmuyor dostum sıkıldıysan gidebilirsin ama bence ben gitmeni tavsiye etmiyorum hep site çok eğlenceli hemde para kazanıyorsun bence siteyi bırakmak çok mantıksız ama sen bilirsin

0

yani sitede sıkıldım alıp başını gitmek istiyorsun kimse seni zorla tutamaz ben daha yeni başladım bana göre site çok eğlenceli ve güzel de kazancı var tabii ki gitmek isteyen gider yani kimse kimseyi zorla durduracak hali yok en azından gitmek istediğin zaman böyle dile getirmen bence doğru bir fikir değil şimdi biri buradan sıkılıp gittiği zaman böyle soru olarak paylaşmak bence doğru bir fikir değil diye düşünüyorum çünkü ben daha bu siteye yeni katıldım hiç kimseyi doğru dürüst tanımıyorum..

1

bence gitme herkes böyle düşünürse para için bi anlamı kalmaz bura en azından güzel insanlarla etkileşim içindesin kültürleşiyorsun farketmeden.

1

benim para kazanmak gibi bir amacım yok aksine size para kazzandırmak için bir sürü soru sordum

2

sayın culda hem bize ne diyorsun hem de en uzun cevabı veriyorsun. para insana neler yaptırıyor işte. ayrıca madem sanane bırak da ilginenler cevaplasın

0

gitmek istiyorsan git bizi darlamadi ya kalmak isteyen devam eder zaten

1

bize ne bundan sıkıldıysanız gidersiniz, bunu soru olarak açmanın ne anlamı var.. biz gitme aman sakın falan gibi tezahürat mı yapacağız zannediyorsunuz! tabii kimse yapmayacak.. ve siz eğer okuyacaksanız bu yorumuma da kesin çok kızacaksınız..ne yapalım.. sizde bilirsiniz, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.. şimdi size aman gitme üzülürüm diyecek halim yok ya.. tanımam etmem.. para kazanma derdiniz yoksa.. bence de gidebilirsiniz.. ben para kazanmak için burada olduğumdan kalmak durumundayım..sıkılma gibi bir lüksüm yok yani.. hakkınızda hayırlısını dilerim..

0

gitmek sana bagli. ama ben burada para icin bulunmaktayim. ve uzun surede burada kalacağım sayılır

0

bence çok erken paraya ihtiyacın varsa kal yoksa gidebilirsin yani burası eğlenceli yani sıkılmak için bir neden yok

1

beni bırakıp nereye gidiyorsun sen ? ben kime müzik önerisinde buluncam?

1

gitmek istiyorsan git fakat bence sıkılmak için çok erken.