0

ben daha birkaç gün başlamışım daha sonra bir de soru soramıyorum ama neden soru soramıyorum de bilmiyorum çünkü daha yeniyim ama cevap vermekte sıkılmadım sadece cevapsız sorular var ya gerçekten çok zor sorular ve birçok soru da ne kadar zorla dıysam cevabını bulamadım internette bile araştırdım cevabını bulamadım o soruları nereden çıkarılmış gerçekten insan bazen cevap vermekte zorlanıyoru ama ben kendi alanına göre bildiğim sorulara genellikle cevap veriyorum kendi bilgiler benim bilgim o soru ile alakası olmasa o soruya cevap veriyorum çünkü bilmediğim sorular nasıl insan cevaplar verebilir ama dediğin gibi cevap vermekten sıkılmadım. ama gerçekten soru bulmakta ve soruya cevap bulmaktan insan biraz sıkılıyor bazı sorular soru ile hiç alakası bile yoktur. ben soru sorma ya çalıştığım zaman orada beyin sana bedava diye bir şey çıkıyor ve soru soramıyorum ben sitede yeniyim ve hiçbir bilgim yok niye soru soramıyorum diye nereden bilgi alabilirim.

0

ben çok sıkıldım gerçekten ilk başladığım zamanlar cevap verebileceğim kaliteli sorular buluyordum ama şimdi soru çöplüğü oldu adeta yani pes gerçekten anlamıyor bazıları. ben yani soru bulamıyorum cevaplayacak .çoğu bir yazım hatası yapıyor duzeltmiyorlar bide ne dediği de anlaşılmıyor.

0

mesela bu soru sadece para kazanmak için sorulmuş. yeni başladım. bu olayı zaten çocuğa bile anlatsak anlar yaşadı ve onay kodları alma ve onay kodları alma ve onay kodları alma ve onay kodları ve herhangi biri bir virüs olduğunu söyledi vb saçma sorular sormayın. bir süre sonra tekrar soruyorsunuz sıkıyor.

0

normal çünkü çok fazla vakit harcamanın gerekiyor özellikle 2× kazançta sonra azalınca sanki hiç gelmiyormuş hissine kapılıyorsunuz. yapma hevesiniz azalıyor. çok yavaş ilerliyor bundan kaynaklı sanırım ama buna alışınca da devam ediyorsunuz

0

katılıyorum sana biraz sorulardan insan sıkılıyor ce çok saçma sorular soruluyor nedense insan güzel ve anlamı guzel olarak bir güzel sorular yaz olsa olmaz miydi önceden yeni giriş yapmıştım gün de en fazla 3 saat vakit harcıyorum ve güzel sorular vardı ce şimdi yeni kullanıcılar bazen saçma sorular söylüyor ve simdi en fazla 1 saat harciyorum.

0

dostum ne yalan söyliyeyim bende sana katılıyorum bu konuda artık bazı sorular iyice şerbe gii olmaya bşaldı ne yazık ki. sürekli olarak 40 saniyelik araştırma gerekiten sorulrın sorulmsı ve düşünerk hiç bir soruya doğru düzgün cevap verememek gitgide insanı sinir etmeye başlıyor ve tahammüll süresini de iyice kısaltamaya başlıyor bir yerde sonra. umarım site yönetimi bu gibi sorular içinkısa sürede yeterli bir önlem alır ve bizde bu soruları cevaplamka zrunda kalıp siteye olan ilgiizmi kaybetmek zorunda kalymazı. zaten burada geçirebileceğimiz boş zamanlarımız oldukça az olyor ve insnlar o zamalnrda keyif alabielceleri bir şeyler yapmak siyorlar amam bu zaman zarfları içersinde de o nedir bu nedir şu ne anama gelmektedir gibi gereksi zsorular ile uğraşmk insanı resmen geriyor.

1

vallahi ben de bazen cevaplamaktan çok yoruluyorum. bazen sanki beynim pelte gibi oluyor. düşünce gücümü bile kaybettiğimi hissediyorum.özellikle çok uzun cevaplar yazdığım zaman bazen kitlenip kaldığım zamanlar oluyor.bir de sürekli telefonun ya da bilgisayarın ekranına bakıyor olmakta insanın gözlerini yoruyor ve uykusunu getiriyor sanki.

0

evet bugün olmasada bana da bazen soru cevaplamaktan ben de sıkılıyorum güzel sorular olsa neysede sürekli saçma sapan bu nedir şu nedir ve yemek tarifi soranlar da olduğu sürece kötü oluyor

0

bazi gereksiz arkadaslar hic durmaksizin soeu sormayi bidakirsa site daha guxel olacak ama... iste gel gelelim anlamiyorlar. tutturmuslar birsey. mesela bir oyuncudan nereden baksan 4-5 soru sormadan birakmiyorlar o kisiyi... bu kisilere ceza verilse sitede daha guzel soeular sorulacsk ama. iste bunlsr yuzunden surekli beyin brdava modu acilincs o sorulacsk olan sorulsr da soeulmuyor.