0

yenilikleri takip etmek ve bunları hayatımıza adapte etmek tabi ki gerekli ve olması gereken bir durum çağın dışında yaşamak ve çağın getirdiklerine göz yummak hayatımızı olumsuz etkiler fakat eski geleneklerimiz ve alışkanlıklarımız bırakmak da zor oluyor. bu yüzden eski ve yeniyi harmanlayarak kendi yaşam biçimime uydurarak hayatıma katmayı tercih ediyorum.

0

hızla değişen gelişen dünyada sabit kalmak olası değildir.dururken bile uzayda hareket halindeyiz.bizler de dünyaya ayak uydurmak için kendimizi geliştirip yenilikçi olmalıyız. ancak bu eskiyi çöpe atmak , yok saymak anlamı taşımamalıdır. eskiden gelen bilgi, tecrübe sayesinde bugünlere ulaşıldı ve üstüne bir şeyler eklenerek geleceği inşa ediyoruz. geçmişten ders alarak, gelişerek, yenilenerek gelecek inşa edilir.

0

uzay çağında yaşıyoruz biraz yenilikçi olmaktan zarar gelmez kimseye, önceden tuşlu telefonlar kullanılıyordu ve akıllı telefonlar çıktıktan sonra herkes yavaş yavaş teknolojiye eğilim gösterdi.millet uzaya çıkıyor biz hâlâ birbirimizi yiyoruz, yenilik her zaman iyidir çünkü kabuk değiştirdikçe insana keyif ve huzur geliyor azar azar olsa da.eskiye göre yaşamak zor inanın ki anlatamam, her gün yeni bir şey çıkıyor ve biz bunları takip etmekte zorlanıyoruz.eski kafalı insanların soyu tükenmekte gibi ama hiç ummadığımız an da karşımıza çıkıyor eski kafalı insanların hareketleri hayatları.bazı şeyler değişmez kural olarak kitaba yazılır gibi bozulmaz kalır öyle, kim gelirse gelsin bazen bazı kaideler değişmiyor insanın hayatında.iki arada bir derede git gel yaparak hayatımız yenilik ve eski kafa yaşam tarzı olarak sürer durur, duruma göre farklılaşır herşey.

0

bilmiyorum yenilikler her zaman beni çok fazla korkutmuştur yeniliklere uyum sağlayamıyor biliyorum eski de yaşamayı daha çok seviyorum sanırım yani kendi bağımlı oldum eskilerle yaşamayı seviyorum çok fazla bir şeyin yenisinitercih edemiyorum ya da o fikre kendimi alıştıramıyorum çok çabuk öğrenemiyorum eskide olmak beni daha çok mutlu ediyor

0

hangi açıdan bakıldığına bağlı müzik zevkime göre eskiyim ama yaşayış şeklime bakarsanız yenilikçi

0

kesinlikle yenilikçiyimdir eskiye takılan insanlara da tahammülüm sıfır

0

brn hep yenilikçiyimdir. benim için eski eskide kalmıştır.

0

teknolojiyi severim ama eski kafaliyimdir.

0

yenilikçi ama çaga ayak uydurrarak sapıtanlardan degilim

0

eskiye göre yaasamam yenilikciyimdir eskiye uymak geri kafaliliktir.benim dusuncemde bu

0

yenilikçi tabii ki. yıl olmuş 2018. çağa ayak uydurmak lazım