0

oncelikle ne fazla muzik dinlemem ama fazla televizyon izlerim televizyonsuz olmaz bence.

0

öyle bir seçeneğim olsaydı televizyonu tercih ederdim

0

her ikisi de içime oturdu açıkcası ama müzik ruhumu dinlendirdiğini için müziği es geçemem nasıl olsa internet varsa televizyona gerek yok. internet olduktan sonra müzik zaten dinlerim ve müziği tercih ederdim. zaten günlük hayatım da pek televizyon izlemem genel de internete vakit geçirir ve bazı dizileri takip ederim.

0

müziksiz olmazdı pek televizyon aramıyorum

0

televizyonsuz yaşamayı tercih ederdim. çünkü aramıyorum televizyonu. ama internetsiz yaşamak artık bu güzelliği tattıktan sonra zor olurdu.

0

müziksiz yaşamayı tercih ederdim çünkü müziksiz yani ben çok sık müzik dinlemem o yüzden müzik olmadan yaşamayı tercih ederdim zaten ben günümüzde yani çok sık dinleyen birisi değilim eğer çok canım sıkılırsa arada bir dinlerim açarım

0

televizyonsuz yaşıyorum zaten internetten takip ettiğim üç program dışında program dizi hiçbir şey yok mehmetçik kutlu zafer , diriliş ertuğrul ve üçte üç tarih dışında hiçbir programı diziyi takip etmiyorum sadece ufak fikirlerim var rating sonuçlarını takip ederim bu millet neden böyle garip şeyler izliyor diye o kadar .

0

e zaten televizyon varsa muzkikte var niye oyle yasiyimki

0

ikisi de olmasa olur. ama internet olmasa çok kötü olur.

0

ikisizde yaşayamam . ikiside favorimdir . yapamam ikisizde.

0

internet varsa sorun yok ama internet yoksa televizyonu tercih ederdim