0

ahmet kuralın herhangi bir suçu kanıtlanmadı ceza verilmemmeli

0

öncelikle ben ahmet kuralın sılayı gerçekten düğdüne inanmıyorum hala o adam öyle bişe yapmaz gibi geliyor ama belki sinirli bi anına denk geldiyse ola bilir o zaman da ahmet kuralla para cezası degil de hapis cezasına hükmolunur

0

para cezası verilmemeli öncelikle. onlarda para sıkıntısı yok nasıl olsa. dokunmaz bile. parasını verdi dövdü izlenimi bırakır. hapis cezası verilmeli ki örnek teşkil etsin. hem emsal dava olur böylece. hem de kendisine ve başkaları üzerinde caydırıcı ceza olmuş olur.

0

herkese örnek olabilecek ağırlıkta bir ceza verilmesi lazım tabi öncelikle suçunun tamamen netlesmesi de gerekli .

0

başka insanlara kanunlar önünde ne ceza veriliyorsa ahmet kural'a da aynı ceza verilmeli.bırakalım mahkeme karar versin.

0

anlaşmalı olduğu şirketler iptal etti diye biliyorum kamuoyunda yeterince dışlanır.bu ona büyük ceza zaten boyle bir olayla anılması saygın bir kişinin

ama hakettiği şey biraz hapis olabilir. yada hic bir kadına dokunmamak cezası.

0

benim bu ahmet kural ile sıla arasındaki şiddet olayını oyun olduğunu düşünüyorum. çünkü sıla gibi bir kadın kendine şiddet yaptırmaz.

0

aslındaa iyi bir ceza verilmeli. ama işte normaal senin benim gibi vatandaşlara ceza verilmeli asıl. toplum içinde eşine, sevgilisine o kadar çok şiddet uygulayan kişi var ki. gerek erkek gerek kadın olsun

0

çeşit olarak ne ceza verilmeli bilemem ama bir ceza verilmesi gerektiği kesin. öyle çıkıp özür dilemeyle olmuyor malesef, hele bu kadar göz önünde olan birine kesinlikle bir yaptırım uygulanmalı. hala kadına şiddeti, tacizi konuştuğumuz için bile utanıyorum.

2

ahmet kural mahkeme tarafından yargılanıp, durumu suçlu görülürse ceza alacaktır. bizim ahmet kural'a ne gibi ceza verilir noktasında bir ifademizin doğru olduğunu düşünmüyorum.