1

cocuklara tecavüz eden sapiklara nasil bir ceza verilmeli?

iskence edilmeli bence o sapiklara.

12 cevap
0

bunlar gibilerine gerçekten insan demek çok zor.aslında acı çektirerek öldürmek daha mantıklı olacaktır bunlara.idam ani ölüm olur o yüzden idam olmalarına karşıyım.mesela elektrik verilebilir yavaş yavaş ama acı çektiklerini izleyerek.o masu çocukların çığlık seslerini nasıl duyup bırakmadıysa oda aynı şekilde o acıyı yaşamalı diye düşünüyorum.bir diğer seçenekte köpek balıklarına yem olabilirler bence.buda acı verici bir ölüm olabilir.

0

korkunç birşey gerçekten insan düşünmek bile istemiyor ama malesef ki bunları yaşıyoruz ve sık yaşıyoruz herkesin başına gelebilir allah korusun böyle insanlardan tüm çocukları. böyle insanların ruh hastası olduğunu düşünüyorum ceza evine kapatılmalı ve caydırıcı cezalar olmalı yani sokakta gezdikleri sürece bu yaptıkları şeylere devam eserle r. bu yüzden yakalanmaları cezalarını çekmeleri gerekir ve bence en ağır cezaya mahkum olmalılar çıkmamak üzere bu esnada da tedavi olmaları şart kapatılmalı ve tsdevi olmalı bu insanlar gerçekten korkunç bir durum böyle 2. yıl girip çıkmamalı veya indirim türü cezalar bu tür insanlara verilmemeli kesinlikle bu insanlar sapkın cani kötü insanlar gerçekten korkunç dğl9nmek bile istemediğim türden.

0

bunun tek bir yolu vardır o zihniyetlerden tamamen kurtulmak yani idam. eğer öyle pis zihniyetlerden kurtulursak dünyamız daha güzel bir yer haline gelir ve çocuklar mutlu ve korkusuz özgür olarak hayatlarına devam ederler.

0

ölüm cezası onlar için kurtuluş olur bence . tedavi edilmeside imkansız diye düşünüyorum hadım cezası

0

oldurmeyen aci veren işkenceye maruz bırakılması gerekir ve canlı yayında izletilmelidir olum kurtuluş olur cezaevi ise tatil köyü

1

bunu sadece çocuk tecavüzüyle sınırlamanın yeterli olmadığını düşünüyorum. genel anlamda tecavüz eden her kişinin derhal toplumdan uzaklaştırılması ve eğer eylemleri hastalık kökenliyse tedaviye alınmalarının doğru olacağını sanıyorum. yine de toplumdan uzaklaştırmanın sınırlı sürelerle olmasını doğru bulmuyorum. tedavi almış bile olsalar, bu kişilerin tecavüz edebildiklerinin bilinmesi ve hayat boyu toplumla temaslarının sınırlanması gerekir diye düşünüyorum. tecavüzün sadece fiziksel olmadığını, zihinsel, duygusal ve ruhsal tecavüz gibi olgularla da karşılaştığımızı bilerek, gerekiyorsa sadece tecavüzcülerden oluşan bir mekanda kendi düzenlerini kurabileceklerini ancak toplumun kalanıyla temaslarının sınırlı olmasının doğru olacağını düşünüyorum.

0

ilk öncelikle bu insanlar çocuklara niye tecavüz ediyor bunun kökenine inmek gerekir. yahu 5 yaşında çocuk senin nasıl ilgini çekebilir? nesini arzulayabilirsin sen onun? cinsel olarak nesi çekici geldi? bu sorulara cevap alındıktan sonra tecavüzcülerin sık kafasına gitsin. tüm tecavüzcülerin bilgisini alıp kafasını sıktıktan sonra bak bakalım bir daha yapan oluyor mu? 3 sene 5 sene hapis bunlar için ödül oluyor. bir de hapiste bak bunlara. ekmek elden su gölden yaşasınlar. sıkacaksın kafalarına beslemeyeceksin. ibreti alem olsun diye sıkacaksın kafasına.

0

bence hadım edilip tek kişilik hücrede ömür boyu hapis cezası verilmeli.bazıları ölüm cezası diyor ama benim dediğim gibi yaşasınlar çeksinler yavaş yavaş ölsünler deri ben.hemen asarsan acıyı bir kere çekerler.ama hadım edersen ömür boyu çekerler.

0

şeriat kalkmalı ama bu durumalara özel bir şeriat politikası olabilir

0

bence idam getirmeli artık çünkü gerçekten çocukları yapılan tecavüzün gerçekten karşısındayım. bu çocuklara nasıl böyle bir şey yapıyorlar gerçekten anlamış değilim küçücük yavrulara. gerçekten çok acıyorum. en azından idam getirilmeli ki herkesin gözü önünde o çocuğu da karşısına alarak gerçekten şöyle annesi babası yanında olarak şöyle bir idam getirilmeli. yoksa bu pislikler gerçekten sürekli çocuklara artık bu zulmü yapacaklar ve hiçbir şekilde bitmeyecek.

0

hadım edilmeli idam edilmeli kurşuna dizilmeli vucudünün çeşitli yerlerine işkence yapılmalı ne kadar agır cezalar varsa verilmeli ama sagolun bizim ülkemizde en fazla ceza hapsi veriyorlar adam hapisten çıkıyor aynı şeyi bidaha yapıyor sonuç olarak bir kızımızın hayatı kararıyor ne yapmamız lazım en az hadım etmek lazım bidaha böyle bişey yapmaması için

0

hadım edilmeli veya katillerin koğuşuna yerleştirilmeli