0

bence çocuk tacizcileri idam edilmeli eylül'ün seda'nın ecrin'in hesabını kim verecek tabii ki de tacizciler vericek.küçük yaştaki çocukalrin geleceklerini hayatlarini caliyorlar.herseylerini mahvediyorlar.o cocuklar oldü ama o tacizciler hala hayattalar.anne ve babalarinin yuregine ateş düşürdüler. tacizciler ya idam edilmeli ya da müebbet hapis yatmalı

0

cocuk tacizcilerine direk idam edilmemesi lazım bence cezaevine atıp beslenmemeli cıkınca gene aynısını yapıcak.

0

çocuk tacizlerine çok ağır ibretlik cezalar verilmelidir öyle cezalar olmalı ki hiç kimse buna yeltenemesin

0

taciz başlı başına çok büyük bir suçtur bir insanın kendi zevki için başkasına belki ömür boyu taşıyacağı bir yük yüklemesi dünyanın en adice ve bencilce hareketlerinden biri zannımca. inanın site kuralları olmasa burda üç sayfa küfür edebilirim. ama bu suç bir de çocuklar üzerinde işlenince benim devreler iyice yanıyor. ve eminim devreleri yanan da bir tek ben değilim benim gibi bu tür olayları duyup da çıldıran milyonlarca insan var. işte tam olarak ceza vermeye hakkı olanlar da bunlar. tacizci her kim olursa olsun bir kapalı kafese atılmalı ve yanına da öfkeden kudurmuş 30 adam daha atılmalı bence. adamı bayıltana kadar (öldürene kadar değil) dövüp, sonra ayıltana kadar eziyet edip daha sonra tekrar bayıltana kadar dövmeliler ve bu olay kırk gün kırk gece sürmeli. en sonunda da idam edilsin

0

bence çocuk tecavüzcülerine en ağır cezalar verilmeli ve sürüm sürüm süründürülmelidir. çünkü küçücük çocukların hiçbir günahı yokken böyle insanların taciz etmesi çok acı verici bir durumdur. o yüzden tecavüzcülere ve tacizcilere asla taviz vermemeliyiz ve böyle insanlara elimizden geldiği kadar işkence ve şiddete maruz bırakmalıyız. ben olsaydım böyle insanları hadım ederdim ve her gün onlara çeşitli işkenceler yapardım. böyle insanları tekrar serbest bıraktığımız zaman yine aynı suçları işliyorlar hatta daha fazlasını işliyorlar. o yüzden böyle insanları serbest bırakmamak gerekir aksi takdirde ellerinden gelen her şeyi yaparlar böyle insanlar pisliktir bence hayvandan daha acizdirler.

0

ülkemizde çocuk tacizleri ve tecavüzlerine karşı getirelecek cezalar yeterli görünmediği için hadım etme cezası çok acımasız olsa da çok mantıklı, bunun önlemini caydırıcı anayasa mahkemesi veremiyor ve ceza olarak herkesin gözünü korkutacak bir şeyler yapmalı ki bir daha böyle haberlerle ülkemiz gündem olmasın.şu mahkemelerde iyi hal indirimi olmasın ki herkes akıllansın, çocuklarımızı da düşünmemiz lazım çünkü onlar bizim geleceğimiz.

0

cezası idam olmalı bunun başka açıklaması olamaz

0

bu ülkede en iyi verilecek ceza kişiyi direk idam etmek yaşamasının hiçbir anlamı yok.

0

ülkemizde birçok taciz ve tecavüz olayları artmaya başladı bunların önüne geçmek için hapis cezası yetmez çünkü bu şerefsiz kişiler bunları bilerek yapıyolar nasıl olsa hapise giricem bi kaç sene yatar çıkarım kafasındalar ve yaptıkları pis şeylerle kalıyolar.çocuk tacizlerine ve tecavüzlerine eger gerçek anlamda kanıtlanmış taciz ve tecavüz yapan kişilere ilk önce kısırlaştırma ve bu kişileri çeşitli deneylerde kullanılması lazım.hayvanların yerine böyle pis işleri yapan kişileri deney vb ne kadar pis şey varsa bu kişilerin üzerinde kullanılması ve bidaha toplumun içine sokulmaması gerekir.toplumumuzun düzeni için bu pisliklerin ya cezasını halk vercek ölümle bitcek, yada devlet vericek çeşitli deney vb işlerle yaptığı pisligin cezasını çekicek.istediğin kadar bu pislikleri cezaevine at çıktıklarında yine aynısı olcaklar.

0

her türlü tacize mutlaka bir ceza verilmelidir ama bu ceza çok ağır olmalıdır. bir başkasına sırf kendi pis düşünceleri için dokunan insan müsvetteleri ile aynı havayı solumak ağır geliyor. özellikle çocuklara yapılan tacizleri televizyonda izlerken bile midem kalkıyor bazen ağlayıp bazı sözler söyleyebiliyorum gerçekten o kadar acı bir durum ki bunu yapanlar insan değil bana göre masum çocuğa el uzatan o insanların hadım edilmesi, idam edilmesi, veya bir ömür ağır müebbet cezasını almasını istiyorum.

0

bence çocuk tacizcilerine idam edilmesi gerekmektedir.

0

kesinlikle idam çocuk tacizinin affı olmaz.

0

bu tür olaylara malesef ülkemizde karşı karşıya kalmaktayız ve bizim ülkemizde en ağır ceza olarak hapis cezası bulunmaktadır. bu tür olaylara ve bu tür vakalara ülkemizde daha ağır ve daha caydırıcı cazalırın uygulanması gerekmektedir. bu tür cezalar hapis ile cazalandırıldığı zamman suçlu taraf için pek caydırıcı ve bundan ders alması gerekenler için pek caydırıcı olmamaktadır. bu yüzden bu suçu işleyenlere öyle bir ceza verilmeliki bir daha o toplumda böyle bir suça yeltenmesin bana göre bu suç ancak idam ve türevleri olamsı gerekir.

0

hadim edilmeliler yada idam yada hiç kimsenin olmadiği yerler sürgün edilmeliler

0

öncelikle tacizcileri veya tecavüzcüleri çocuk tacizcisi veya büyük tacizcisi şeklinde sınıflandırmak yanlış bir sınıflandırmadır. çünkü taciz veya tecavüz her ne koşulda olunursa olunsun, büyük veya küçük, erkek veya kadın demeden aynı şekilde cezalandırmak gereklidir. tecavüz ettiği %100 belli olan herkes öncelikle hadım edilmelidir. benim bu konu hakkındaki düşüncem budur.