1

aşkım, canım, yavrularım, ailem yanımda olur.

0

en kötü günümde ailem yanımda oldu. gerçekten çok zor zamanlar geçirdim ailem hep yanımdaydı. bir de çok sevdiğim bir iki yakınım vardı onlarda çok destek oldular.

0

tabiki vardır. yakın dostlarım benim en kötü günümde yanımda olurlar. onlar iyi ki varlar. onlara iyiki sahibim kötü olsun iyi olsun fark etmiyor onlar benim yanımda olurlar her şartta ve koşulda aynı şekilde bende olurum elimden geleni yaparım. böyle dostlara sahip olmak benim için onurdur

0

malesef yok herkez iyi gününde yanında olur kötü gün dostu derler yaa külliyen yalan kötü gününde kimse yanında olmaz çünkü bu dünyada herkes çıkarcı olmuş herkes kendini düşünüyor herkes kendi derdine yaniyo kimse kimsenin derdinden anlamiyo malesef zaman böylesi bir zaman.

0

malesef yok cünkü en kötü gününde yakın arkadaşların dert dinlemeyi sevmez ve takma kafana kanka derler onlar üzülünce sende aynısını yaparsın.

0

en kötü günüm de ailem başta olmak üzere arkadaşlarım ve sevgilimin olacağını düşünüyorum.

0

ailem dışında hayır.
başıma bu tür 2 defa olay geldi ve ailemden başka kimse bana yardımcı olmadı.
her seferinde "dostum" dedigim insanlardan yardım istedim ve hiçbir şekilde cevap alamadim..
düşünün, verdiğim borcu bile geri alamadım!
insanlar cok nankör ustadım; bir veriyorsun ve beş istiyorlar.
hayatımda yaşadığım acıların sorumluları o kişilerdir.
birgün olaki bana bir şey olur; bunun sebebi beni yarı yolda birakanlardir.
iyi kazançlar
saygılar
sir türk

0

insanın en kötü gününde ilk ailesi olur ve onlardan güç alır.aileden kastım hem öz ailesi hem de evliyse eşi ve çocukları da buna dahildir.sonrasında ise dost dediğimiz sayıları çok az olan yakın arkadaşlarımız yanımızda olur.çok şükür gem ailem hem de dostlarım hep yanımda olur sağ olsunlar.

0

çoğunlukla tek olurum ailem arkadaşlarım az da olsa destek te olurlar haklarını yememek lazim

0

bence her insanin yaninda bir kisi vardir ama bu genelde ailenizden cikabilir arkadaslar. ama siz yine de planlarinizi tek basiniza yuruyecekmis gibi yapin en saglam en temizi

0

en kötü günüm de yanımda olacak insanlar anam, babam,abim, kardeşim,iş yerinde ki arkadaşım abim, mahalle de sevip saydığım iki arkadaş her zaman yanımda olurlar.bundan hiç şüphem yok.

0

evet sevdiğim adam ne olursa olsun yanımda oldu şu anıma kadar ve eminin bundan sonraki hayatımda da olmaya devam edecek .bundan hiç şüphem yok bende aynı şekilde onun yanında oldum olmayada devam edecem benim ondan başka kimsem olmadı ,tek güvendiğim insan diyebilirim.her zor anımda kafamı kaldırdığımda onu gördüm yanımda rabbim herkese böyle bir insan nasip eder inşallah.

1

valla ne arkadaştan ne de sevgiliden fayda var zor zamanda bu hayatta. her zorlukta, her yanlışınızda yanınızda olacak kişiler sadece ailenizdir. onlardan başka kimseye güvenmeyin.

0

en kötü günümde sadece ailem yanımda olur. gerisi boştur.

0

aslında ailem var. özellikle annem bazen çok kızsa da asla beni terk etmez hep yanımda olur. bir iki tane de dostum var onlarında yanımda olacağını düşünüyorum fakat insanoğlu bu. en kötü günümde yanımda olup olmadıklarını görmem için kötü duruma düşüp bakmam lazım. iyi zamanlarda herkes yanınızda sonuç olarak.

0

en kötü günümde yanımda olur dediğim birisi vardı

0

en kotu gününde kimin olacagini düşmeden bilemez insan. ama ne kadar yakının olursa olsun kendi canından olmayan kimse pekte oralı olmaz.

0

en kotu gunumde ailem var her zaman baskasina gerek yok

0

evet, var. ilokuldan beri beraber olduğumuz en yakın birkaç arkadaşım en kötü günümde bile yanımda olurlar, sağolsunlar.

0

ailem var, allah yokluklarını yaşatmasın...annem, babam, kardeşlerim...