0

standart sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmasını ve bunun tadını çıkartmayı isterdim ama sanırım soruyu soran arkadaşımız standart cevapların dışındada cevap görmek istiyordur. sabah kalktığımda yılbaşı milli piyango biletinin vana çıkmış olduğunu görmek güzel olurdu. bunu isterdim.

1

sabah kalktığımda ilk ben nefes aldığım için sevinirim ve sağlıklı olmak isterim ve sağlıklı olmam için için bu nefes aldığım için ve bir güne yeniden uyandığım için ve yeniden o günü yaşadığım için oturup dua ederim ve rabbime şükür ederim.

0

bir sabah kaldığımda, telefonum çalsın ve telefonun diğer ucundaki kişi. ”alperen bey işe kabul edildiniz, gelin görüşelim” desin.

0

ben dilek tutmuyorum üstadım.
ben dua ederim ve duam kabul oluyor çok şükür.
sabah uyanınca, nefes almak bile mucize kardesim.
ha istegime gelirsek..
emeğimle, alın terimle güzel bir gelecek, allah a kul olmak, sevdiğim ve deger verdigim insanlara faydalı olmak, vatana faydalı olmak, vatana hizmet etmek..
çok fazla değil mi..
iyi kazançlar.
saygılar
sir türk

0

gercekten suan bi kac sey hayatimda yeterince yolunda.ama yine de zamanin soyle 1 yil ileriye alinmis olmasini isterdim :)

1

allah'ım, eski işime döndüğümü haber veren bir duyum ya da bir işaret olsun dilerdim. sabah kaltığımda böyle bir haberle uyanmak için çok dua ederim. şimdiki işimden de şikayetçi değilim ama çok yoruluyorum. yine de bugünüme çok şükür. rabbim kötü günler ve bundan daha kötü zamanlar göstermesin.

0

allaha çok şükür oyle bir duam yok cunku her sabah şükrederek uyanıyorum ha sıkıntılı insanlar için dua ediyorum ama sabah uyandigimda degil:)

0

sabah uyandığımda güzel bir şeyin olmasını dilerim ve isterim güzel bir haber ya da bir mucize .

0

hayallerimin ve dileklerimin kabul olması