0

son yemeğim olarak rus salatasını yemek isterdim.son isteğim için ise ailemin ve sevdiklerimin huzurlu bir şekilde yaşayacakları imkanların oluşturulmasını talep ederdim.

0

ben yapacağım şeyler ilk önce sevdiklerim ile birlikte çok eğlenceli zaman geçirmek ve yemek olarakta tarhana çorbası ve yaprak sarma yemek isterdim ve her yeri gezip görmek isterdim ve arkadaşlarımın veya ablamın yanımda olmasını isterdim tabi öncelikle ise gireceğim sınavdan yüksek aldıktan sonra bunların hepsini yapmak isterdim ve fotoğraf çekmek isterdim ve sayısız beğeni ve takip istekleri almak isterdim ve ablama ve kuzenlerim ile birlikte yıldızların altında oturup tabu oynamak isterdim tabi bunların hepsini yaparken yanında abur cubur olmak zorunda eğer ben idam aşamasında yaşam ilk önce küs veya kırgın olduğum arkadaşlarımla barışmak isterdim.ve idam olmadan önce son sözüm sınavlar olmasın ,okul olmasın okul olsa bile ders saati kısaltılsın ve sevmediğim arkadaşlarımın allah belanızı versin derdim tabi ki de tatlısın idam edilmemek istemezdim ilk önce uyandırdım ve ablamı da uyandırırdım ve kahvaltımı yapıp ablan veya en sevdiğim arkadaşım ile birlikte yani kafa dengi bir arkadaşım ile birlikte her yeri gezmek ve fotoğraf çekmek sayısız bunlardan önce boğaz kenarında iskender ,hamburger mantı pizza tüm sağlığa zararlı ne varsa hepsini yemek isterdim ve eğlenmek isterdim ve herkesin benle fotoğraf çekmesini isterdim ve idam zamanı gelip çattığım zaman tüm sevdiğim kişilerden helallik isterdim son idam sehpasında olduğum zamn

0

son yemek olarak hurma isterdim peygamber efendimizin en sevdiği meyveyi yememek isterdim son günümüde namaz kılarak geçirmek isterdim tövbe edip allah'a yakarısta bulunmak isterdim sonra beni asanlara derdim ki beni asıyor olabilirsiniz ama düşüncelerimi kimliğimi asla asamazsiniz bedenim toprak olacaktır ama düşüncelerim hep yaşayacaktır. der ve şahdetimi getirirdim .

0

sevdiğim ile karşılıklı lahmacun yiyip türk kahvesi içmek

0

benim idam sehpasında son istediğim yemek türü şey acılı çiğköfte olurdu. acıyı yer ağlardım son isteğinde ağlayarak yalvarır idam etmeyin derdim kesin yani.

0

idam sehpasında isteyeceğim son yemek pekin ördeği olurdu. ömrü hayatımda hiç yiyebileceğimi düşünmüyorum. son isteğimde ailemle beraber bu yemeği yemek olurdu. en azından ölmeden önce son kıyağımı yapmış olurdum onlara birde son kez helalleşmiş olurduk.

1

şimdi şöyle idam sephasinda kimse yemek düşünmez ama illede yemek soruyorsanız
biber sosunda hazırlanmış levrekli makarna favorimdir
yaprak sarması olurdu
tatlılardan da petibör bisküvili pasta çok severim :)
son isteğim de idam sebebini bilmediğim için idamin yapilmamasi olurdu

1

idam sehpasında iken bana son istediğin yemek nedir sorusuna yemek aklına gelmez çünkü o korkuyla yemek mi insanın aklına gelir insan canının derdindeyken yemek yenilir mi. ben hiç yemek falan istemem eğer bana öyle bir soru sorarsa sadece beni bu sehpadan indir derim yemek yemem ben zaten insan sıkıntısı olduğu zaman ve zor bir günde olduğu zaman hiç aklına yemek gelmiyor benim de aklıma hiç yemek gelmez.

0

bütün ailemle beraber yemek yemek olurdu yemek olarakta babamın kebabı çok iyi olurdu

0

idam masasında yken aklıma yemek gelir mi ki? ama gelirse adanaya kebap yemeye götürsünler mersin de tantuni yedirsinler kayseri de mantı yedirsinler sonra dönsünler yine mersine batırık yedirsinler. son isteğim de idam etmeyin beni olurdu

0

idam masasındayken son yemek istegim adana kebabı ve mantı olurdu sanırım son bi isteğe gelirsek de hiç bişi istemezdim ya ne isteyebilirim zaten ölücem biraz sonra

0

idam sehpasındayım ve son istediğim yemek mantı olurdu kesinlikle.ama nolur hazır mantı olmasın.tadı o kadar kötü ki onların.böyle ev mantısı olsun mümkünse.içinde de gerçek et olsun.öyle et görünümlü başka bir şey yemek istemiyorum.tam olarak tadını alarak ölmek istiyorum. son isteğim de annemi o an da görmek.onu ne kadar çok sevdiğimi ona söylemek.

0

son yemek olarak tavuk şiş isterdim son istek olarak affedilmeyi isterdim ama muhtemelen onu kabul etmezlerdi yani tek zeki ben miyim :d o istek kabul edilmez deyip istek hakkını kullandığım için kellemi vururlardı o yüzden bişey isteyemezdim heralde zaten ölmek üzeresin ne istenir ki o an insan sadece yaşamak ister o da mümkün değil

0

son isteğim af edilmek olurdu ve eğer son isteğe saygıları varsa beni affet ederlerdi yoksa beş on lahmacun bir bardak ayran isterim

1

eğer son isteğimi söylemeden asılmayacaksam o son isteğimi ilelebet unuturdum bir daha aklıma öğle bir şey getirmezdim. zaten öğle bir şey getirirsem öleceğimi bildiğim için öğle bir cümle kurmak bir yana düşünmezdim bile sanırım. ama ne kadar işe yarar o ayrı bir konu tabi. herkese kolay gelsin.

0

mektup yazmak isterdim ve patlıcan kebabı pilav isterdim

0

istediğim son yemek yaprak sarması olurdu. son isteğim ise son günümü sevdiklerimle birlikte geçirmek isterdim ve sevdiklerimin ben idam olurken izlememesini isterdim. çünkü beni son olarak o sehpa da değil. geçirdiğimiz son günde ki gibi mutlu ve sağlıklı olarak hatırlasınlar diye.

0

güzel sıcak bir çorba isterdim birde son defa açık güneşli bir havaya bakmak

1

10 yıl sonra idam edin derdim.

0

son dileğim beni asmayın olurdu herhalde belki işe yarar.