0

yapsalar çok güzel olacak kanka... en azından belli bir limite ulaşıp siteye pek uğramamayı düşünüyorum. uğrasam bile artık arada sırada.. eskisi gibi aktif olmam.... durur hesabım en azından burada..

0

yapacaklarini sanmam kanka... zaten hali hazirda bir yarisma vsr ve ödülleri gerçekten yuksek... hani birde bunu yapip bu sıralar kendilerini pek ekonomik acıdan sıkacaklarını sanmiyorum acikcasi. tabi yapsalar guzel olurdu ama benim aklima bu geliyor yapmamalarina dair

1

keşke sorumani yılbaşına kadar biraz daha zam yapsa fena olmaz sanırım:)tabi çok şey istiyorsunuz diye düşünerken yapmaz doğal olarak. neyse bizde ne kadar kazancımizi artırsak o kadar iyi olur bizim için.

1

yapsa çok güzel olur. yapması dileğiyle bekliyoruz

1

2x etkinliğini yapmaz. çünkü ilk dört sıradaki kişiler zaten 40. tl yi geçti. birde 2x gelirse günlük bu kazançlar fazla olacak diye getirmez. tabi bende isterim herkes fazla kazansın ama yapmaz.

1

olabilir aslında .neden olmasın ki. bir yarışma var ya ikisi de neden olmaz.

1

bence yapılırsa çok iyi olur en azından benim gibi yarışmada listeye giremeyenlerde yılbaşına iyi bir kazançla girmiş olur

1

yapsa fena olmaz aslinda ama bence sansimizi fazla zorlamayalim arkadaslar :)

1

sorumani yılbaşına kadar iki kat kazanç sistemini getirebilir, neden olmasın ki.

1

yapabilir zaman uzun bence belkide tek süprizle kalmaz yaparsa da cok iyi olur zaten 2x gerçekten kazanılan miktarı çok fazla etkiliyor .

1

yapar yapmazsa da yapmalı bence bu yarışmanın haricinde bir de 2 kat kazanç olsa çok güzel olur

1

site gibi eğer gerçekten bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak için böyle bir şey yaparsa çok memnun oluruz diye düşünüyorum. gerçekten x2 kazanç olayı çok güzel bir şey çünkü verdiğimiz en kısa cevaptan bile iki kuruş kazanıyorduk. şu anda sanki yazı sitede cevapları bir zam yapılmış durumda yada x2 kazanç olayı devam etmekte gibi bazen fazla veriyor, gibime geliyor veya ya kendimizi yarışmaya kaptırdığımız için bize fazla gelmiş gibi hissettirebiliyor.umarım site ekibi bizi düşünürde x2 kazanç olayını yılbaşına kadar devam ettirir.

1

yani keşke sorumani bize böyle bir sürpriz yapsa 2x kazanç olsa bence çok güzel olur. yılbaşına kadar hani böyle özel günlerde en azında bizde para kazanmış oluruz yılbaşında paralı girmiş oluruz. inşallah sorumani bu soruya cevap verir veya bu soruyu görüp bizler için sürpriz yapar. hani yılbaşına kadar olmasa bile bir 7- 8 gün bilemedin 5 gün sürse de iyi olur. artık ne kazanıyorsak allah bereket versin deriz. tek dileğim inşallah olur yani. sorumani lütfen böyle bir şey yapın bizler de yılbaşında paramızı almış oluruz zaten bizler için çabalıyorsunuz bence yapacağınızı düşünüyorum.

1

şu an yarışma olduğu için büyük bir ihtimalle yapmayacaktır. ama bir gün boyunca yaparsa üyeler için çok faydalı olacağını düşünüyorum.