0

adnan oktar kendini hoca diye tanıtan ve aslında sadece insanları değil kendini de kandıran edepsiz bir insandır . çevresindeki bayanları birbirine benzeten ve benzemeselerde makyajla hepsini aynı görünüme büründüren ve kendisini de onların efendisi gibi gören ve onların da kendisine öyle hitap etmelerini isteyen hoca görünümlü bir dolandırıcıdır. ve o kadınları ekibindeki erkeklerle yatmaya zorlayan hatta yattığında da sevap kazanacaklarını söyleyen dini kendi çıkarları için kullanan bir dolandırıcıdır.

0

sapık edepsiz bir insan şuan cezaevinde kedileriyle birlikte

0

din şarlatanı bence hiç sevmiyorum saymiyorum allah öylelerini bildiği gibi yapsin

0

çok afedersin godoşun tekidir. zaten bu olaylari cikmadsn once de diyordum bu adam sahtekar, din-islam programi yapiyorlar guya ama acik secik orasi burasi estetikli kadınlarla program yapiyor diye. ki kadinlaein hepsi farkindaysaniz tek bir esetisyenin elinden cikmis gibi. sizce de gariplik yokmu bu iste diye cok soylerdim. gercek yuzu ortays cikti iste pezev.nkib

0

adnan oktar, bir tarikat lideri gibi hareket etmekte olanbiriydi. kedicikleri ile ünlüydü. zaten dini kimliğinden çok kendisinin ve kendisine bağlı kimselerin özel hayatları ile gündemde idi. 2018 yılı içinde savcılığın hazırladığı bir soruşturma nedeniyle göz altına alınarak tutuklandı. kendisine bağlı çok sayıda müridi de tutuklandı.

devam eden bir soruşturma dosyası olduğu için insanların fikirleeini söylemekten kaçınması daha doğru olacaktır.

0

gereksiz bir şahıs konuşmaya degmez yargı araştırıyor

0

sapik bir adam gibi görünüyor. ama ruh hastası olduğunu düşünüyorum.