1

kedilerin hep dört ayak üstüne düştüğü doğru mudur?

yaratilislari mi öyle acaba

6 cevap
0

evet çok doğrudur kediler her zaman dört ayak üstünde düşer ben kendim de denediğim için biliyorum. 4 ayağından tutup yere yaklaşık bir karış uzaklıktan sırtüstü bırakıyordum hayvan atikliği ile hemen kendini çevirip dört ayak üstüne düşüyordu. deneyebilirsiniz ama yavru kedilerde denemeyin sakın, yetişkin kedilerde deneyin.

0

evet bu doğrudur.kediler her zaman 4 ayak üstüne düşer bizzat şahit oldum 2 kattan düşen kedi gördüm ve gerçekten 4 ayak üstüne düştü hiçte bişey olmadı.

0

doğrudur. birçok kez şahit oldum çünkü. nerden düşerlerse düşsünler hep dört ayak üstüne düşmüşlerdir.

0

hayır bu doğru bir bilgi değildir. vücutlarının yapıları ve esnek olmaları sebebi ile havadayken dönebiliyorlar ama bu her daim dört ayak üzerine düşecekleri anlamına gelmiyor. yüksek bir yerden düşüp sakatlanan ya da ölen bir sürü kedi var.

0

hayır, kesinlikle alakası yok. eski insanlardan gelme bir inanç sadece evde beslediğim 3 tane kedim var çok gördüm sırtının üstüne düştüğünü

0

kedilerin hiç bir zaman sırtı yere gelmez peygamber efendimiz kedinin sırtını sivazladigi icin 10 kadranda düşse sırtı yere gelmez dört ayak üstüne düşer.