1
0

büyük ihtimalle gelecek gidişat onu gösteriyor

0

yiyeceklere zan geleceğine maaşlara zam gelse olmaz mı ya

2

hemde öyle böyle değil her şeye zam geliyor. artık bir şey alınacağı kalmamış. millet spot etmiş her şeyi. devletin buna hemen çözüm alması gerek.

0

günlük kur dalgalanmasında bile zam oluyor, hayat da giderek pahalılaşıyor.

1

her zaman alıştığımız şey değil mi şu zamlar.. sıradan bir cümle gibi.. yine zam mı gelecek diyoruz.. beklenti öyle yüksek ki, geldiği zaman çok şaşıran yok.. ya da bir iki gün çok koyan zamlarda konuşup yine unutma modumuza dönüyoruz.. işte bu iktidarda bunu bildiğinden gündem değiştirerek her şeyi bize unutturuyor.. balık hafızalı milletim benim..

0

gelir yani hergün yeni yeni zamlar geliyor zaten artık milletçe şaşırmıyoruz.herşey olabilir bu ülke herşeyi gördü gerçekten sonumuz nereye gidiyor bende bilmiyorum bakıp görecez .eğer yaşanamayacak bir ülke haline gelirsek acaba hangi ülke bizi kabul edip kapılarını bize açar bende çok merak ediyorum .suriyeliler gibi olursak ...hiç bir ülke kabul etmez bizi allah sonumuzu hayretsin.

0

zammsız bir gün kıyamet alemetleri demedi demeyin ruhumuz duymadan her gün her şeye zam var

0

düşecek deniliyordu demek ki dusurmemisler her sene olduğu gibi herşeye zam geliyor devlet tasarruf yapacağını söylemişti demek ki onların tasarrufu herşeye zam vermek kendilerine zam yapmakmis demek ki adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz alıştığımız için zam gelmeden şaşırmak sadece geelmezse şaşırırlar :)) hep zam hep zam bizim ülkemiz parayı seviyor :)

0

doları bahane ettiler zam dediler dolar düştü fiyatlar aynı yeni bir zaman daha kaldırabilecek gücü kaldı mı milletimizin acaba

0

bitmek bilmeyen zamlar gelir mi gelir zaten her şey ateş pahası olmuş.

0

hayır zam yok herşeye zam şimdilik yok fazla .ben göremiyorum hatta fiyatlarda düşüş görüyorum.