0

bir berber olarak sackiran benim işim üzüntü stres sıkıntıdan dolayı saç yada sakalda kılların dökülmesidir tedevisi jiletle ufak ufak kan çıkarıp sarmısak sürerek tekrar çıkar bulaşıcı değildir

1

özellikle saçlarda etkili olan ama tedavi edilmezse, kirpik ve kaşlara da sirayet eden, hatta ileri aşamalarında sakallara ve de vücuda da yayılma riski olan kıl köklerini öldürüp cildi bir daha çıkmamak üzere kıl ve tüylerden yoksun bırakacak mantar hastalığıdır. erkeklerde ya da kadınlarda berberlerin ya da kuaförlerin bunu fark edip bildirmesi kişiye onunda erken tedbiri ile önlenebilir. bir arkadaşıma berberi sarımsak sür demiş, açılan bölgeye her gün sarımsak sürüyordu. tuzsuz sarımsak olacakmış bu ne demekse o zamanda anlayamamıştım. günlerce sürdü kafasına ve saçkıran geçti.. o bölgeden saçlar çıkmaya başladı ama biraz farklı çıktı o saçlar daha dik ve kalın idi. sonra tüm kafasını kazıttı bu.. bu sefer tüm kafaya sarımsak sürmeye başladı.. ve sonuç halen saçlı..

1

saçkıran mantarların sebep olduğu bir çilt hastalığıdır.

1

başın belli bir bölgesinde saçların dökülmesidir. sarımsak ve idrarla bir ilaç yapardı dedem.

1

saç kıran üzüntüden oluşan bir hastalıktır.saçın belli yerlerinde dökülme olur ve kıl çıkmaz orda tedavisi vardır evet yakın bir erkek arkadaşımın başına geldi zeytinyağı kullandı ,sarımsaklı bitkisel şampuanlar kullandı yavaş yavaş hastalığı geçti .

1

saçlarda ve sakallarda ortaya çıkan deri hastalığıdır.

1

saçkıran saç dökülmesi anlamına gelen bir çeşit saç tipi hastalığıdır. genellikle strese dayalı olur diye biliyorum aslında bunda da olduğu gibi her hastalığın başı stres.genellikle 30 yaş öncesinde görülüyor .cinsiyetin herhangi bir önemi yoktur .bayan ya da erkekte herkezde görülebilir. bu hastalığın tedavisi nde doktorların bir çok önerisi, tavsiyesi, ilaçları vardır. ama ne kadar ilaç kullanırsanız kullanın hangi tavsiyelere uyarsanız uyum tedavisi yoktur diyebiliyorum.