0

iyi yapmışsın. ancak şöyle bir şey var ki, sitede kazançlar yetersiz ve düşük diyen kişiler var. bakın arkadaşlar, siteye şöyle 10 dakika 15 dakika uğrayarak bırakın 5 lirayı 1 lira zor yaparsınız. arkadaşlar bu site, boş zamanınızı geçirerek para kazanmanız için ve aynı zamanda kurucuların da kazanıp bizim de bilgilenmemiz için açılmış bir site. yani bu siteye aralıksız 1 saat 2 saat girmezseniz iyi bir kazanç elde edemezsiniz.

0

burasi bosta vakit geciren ve oyalanan kisiler icin azda olsa ihtiyaclarini gidermleri icin buyuk bir firsat kapisi tabiki.en cok burda zaman harcayan kisiler karsiligini alcaktir.insanlar azar azar biriktirir bence.

0

henüz çok yeniyiz ama ben her soru için 1 krş un az olduğunu düşünüyorum doğrusu

0

ben yei katıldım ne yapmaliyım nasıl geliştirebilirim kendimi

0

evet uğraşınca günde 5 tl bile yapılabilir. yaptığımı biliyorum. hem şu aralar ×2 kazanç var daha hızlı kazanç elde ediyoruz hep birlikte.

0

azda olsa ek gelir kim kime bu zamanda 5 kuruş verir azıcık ta olsa yeter

0

iki katı kazanç olduğu için böyle (: ama yine de guzel. her şey yolunda.

0

bence türk abi çok iyi kazançlar bizlerin icn çabalıyorlar bende burda memnun kaldım yani güzel burası devamı yarışmasında var bizleri mutlu ediyor kazanç güzelin ekip çok samimi yani daha ne olsun bol kazançlar :)

0

bol kazançların olsun ağabey.
sorumani’nin kazançları oldukça güzel.
ne kadar emek harcarsak,o kadar kazanıyoruz.
hakkımızı verdiğini düşünüyorum.

0

iki katı kazanç olduğu için hızlı bir şekilde artıyor evet harika bir şey değil mi ya :))