0

evet 3 is gününden once yatirmistir. yani odememi. en sonki odemem biraz grcikti ama ypgunluk oldugunu dusunuyorum. cunku her odeme talebinde bulunan kisiler jncelemeye girer ve incelemeye alinirlsr. kopya icerik yapan var mi ya diye bakılıyor. onun haricinde yoğunluk olduğu zamaminda da ertesi gun yattogi oldu bana

0

evet soeumani sitesinden bir kaç kez ödeme aldım bazen 3 iş günü sürdü bazen daha kısa zamanda para hesabıma geçti bu konuda soeumani sitesine rahatlıkla güvenebilirsiniz. gerek içerik bakımından gerek ödeme bakımından güzel ayrıcalıklı bir site olduğunu düşünüyorum. bu fikri kim ğretriyse ellerine sağlık bana çok mantıklı geldi böylece hem bilgi ediniyor hemde para kazanmış oluyoruz bir nevi harçlık çıkarıyoruz.

0

ben yeni üyeyim bilmiyorum ama parasını üç iş günü içinde alan var

0

ever benim ilk olarak 25 tl yaptim vede ilk olarak bana 3 is gunu icersinde odememi yatirdilar cok tesekkur ediyorum bu konuda.suan ise 40 tl limite geldim suanda iki kat kazanc oldugu icin ne biriktirirsem bana daha faydali olcaktir.acik ihtiyaci olanlar biriktirebilir.

0

everhfgıvuguf uvgugugı gıcgu g gıf g fıg dıvıvufıbı ıvııgıv

0

ben daha hiç ödeme talebinde bulunmadım ama şuan 14-15 lira bişey birikti hesabımda o 30 lira olduğunda talepte bulunucam umarım hemen üç gün içinde yatırırlar

0

şuan an itibari ile üçüncü günün içerisindeyim henüz bir inceleme bile olmadı.bence sitede üye çoğaldığı için ve çoğu kişi ödeme talebinde bulunduğu için bana sıra gelmedi.ama umutluyum birçok kişi ödeme almış arkadaşımda var atmış tl lik ödeme aldı bende alacağımı düşünüyorum

0

benim ödemem talebimden üç gün sonra hemen yapıldı. daha önce olmaz herhalde çünkü incelemeden geçiyor cevaplar ancak üç gün olur herhalde daha önce yapılmaz diye düşünüyorum. sonuçta incelemek için bir zaman lazım. bu kadar soruyu incelemek zor olsa gerek.

0

evet yaptı. ne zaman ödeme talebinde bulunsam bulunduğum gün içinde ya da ertesi güne hesabıma geçti sorumani.

0

evet yaptı benim en geç ödeme talebim iki gün içinde sonuçlandı.

0

valla 25 tl cekim talebinde bulundum dün öğlen 2 gibi bakalım ne zaman yatcak ilk ödemem daha önce ödeme almadım ama alan arkadaşlar genelde bir gün sonra hesaba geçiyor diyor umarım öyledie.

0

eğer yapıyı harika birşey bence valla ben çok begendim bu uygulamayı inşallah kısa sürede bende 25 tl yaoarda para çekerim çok güzel ya hem soru soruyorsun hem ogreniyorsun hemde para kazaniyorsun genç harika birşey eğer 3 gün ve daha kısa sürede paramız yatıyor ve bizi kandimiyorsa diğer oyunlar gibi çok güzel ben çok begendim insallah yakinda soru da sorabiliim .

0

evet normalde üç iş günü diyor ama bir gün sonra para hesabınıza yatıyor ben ödeme talebini akşam yaptım sabah hesabına geçmişti param.

0

ben daha almadım ama param daha 25 lira olmadığı için . duyduğuma göre para daha erken yattığı söyleniyor.

1

henüz ödeme talebinde bulunmadım ama duyduğum kadarı ile üç iş gününü bile beklemeden ödemeyi gerçekleştiriyorlar. siteye güvenim sağlam olduğu için paramı içerde biriktirip, biraz daha toplu halde ödeme talebinde bulunacağım.

0

daha para kazanamadıgım için olmadı ama kesinlikle bir sıkıntı olmayacağına inanıyorum

0

ben bir kez ödeme talebinde bulundum. ertesi gün yattı. üçüncü günde ancak yatar diye düşünüyordum halbuki. diğer arkadaşlarımdan da ödeme süresi konusunda problem yaşayana rastlamadım.

0

bildiğim kadarıyla bir gün boyunca sorularınız ve cevaplarımız inceleniyor. daha sonra gün içerisinde hesabınızda oluyor.

0

ben ilk defa bugün istedim bakalım yarın yatacak mı bazıları bir günde yatıyor diyor çünkü

0

ben daha yeni üye oldum ancak bu siteye güvenim tm.