0

kadınların yapamayacağı meslek yoktur. erkekler kadar kadınlarda kendini bu konuda kanıtlamışlardır. bu yüzden bu soru hakkında seçenek sunamayacağım. her kadın istediği her mesleği yapmakta özgürdür kendi isterse eğer.

0

kadınların yapamayacağı hiç bir meslek yoktur.kadınlar erkeklerden daha iyi iş yapar bundan adım kadar eminim hiçbir erkek kalkıp bir kadından taksi şoförü olmaz diyemez gayette oluyor günümüzde bunun bir çok örneği mevcuttur o yüzden kadın ve erkek her zaman eşittir.en yapabileceği bütün işleri gayet güzel bir şekilde kadınlarda yapabilir.

0

bence meslekleri kadin ve erkek meslegi diye ayirmak yanlistir ve cinsiyetcidir bu sebeple kadinlarin yapamayacagi bir meslek yoktur
her isin altindan alinlarinin teriyle kalkabilirler yeter li toplum dislamasin ve mani olmasin

0

inşaat işçiliği ya da amelelik olarak adlandırılan meslek bence kadın fıtratına ters bir iştir ya da maden işçiliği kadın erkek fıtratsal olarak birbirinde farklı olduğu için erkeklerin yaptığı her işi kadınların yapması gibi bir durum söz konusu değildir .

0

bence yoktur kadınlar taksicilik bile yapıyor balçova da bir kadın için taksicilik çok zor hirlisi var hırsızı var kadın her mesleğidir yapabilir yapamicam meslek yoktur sadece kamyon suremezler :) gibime geliyor diyet meslekleri yapar diye düşünüyorum kadınlar beceriklidir :) yapamıyacagi bir meslek varsa oda aklımda yok şuan

0

kadınlar bence her mesleği yapabilecek kapasiteye sahiptir. kısmen yük taşıma konusunda zorlanabilirler. başka her işin üstesinden gelirler.

0

kadın erkek eşittir bence ne yapamayacakki erkeklerin yaptığı her mesleği kadınlar da yapar

0

kadınlar komutanım meslekler yoktur kadınlara çalışma özgürlüğü vardır