1

sınırda kişilik bozukluğu diye bilinir. bu kişilerin hayatında grilere yer yoktur. her şey ya siyah ya beyazdır. bir kişiyi önce idealize edip kısa bir süre sonra devalue edebilirler mesela

1

bu kişilik bozukluğu genellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan, kişiler arası ilişkilerde bozulmayla daha da belirgin hale gelen, bireylerin duygularında aşırı dengesizlik gibi duygu değişimlerine neden olan kişilik bozukluğunun bir çeşididir. genelde ani öfke patlamaları yaşar ve kısa süre sonra pişmanlık duyar. çok mutlu olduğu bir zaman da aniden kendini değersiz ve önemsiz hisseder. genellikle çocukluğunda büyük travma yaşamış insanlarda görülür. bu hastalar genellikle ; ilgi çekmek için kendilerine zarar vermekten kaçınmazlar. bir kişiyi gözünde acayip derece de büyütebilir yada çok aşağı da görebilirler. terk edilmekten ve yalnız başına kalmaktan çok korkarlar. dengesiz ilişkiler kurabilirler. sürekli kimlik karmaşası içindelerdir. boşlukta yaşıyorlarmış gibi hissederler.

0

çoklu kişilik bozukluğu dur. kore dizisi vardı erkek bir kişinin başrol oynadığı. kendini farklı farklı insanlar sanıyorlar.