0

pablo picasso leanorda da vinci bunlar sadece örnektir zaten italya ressamları ile ünlüdür.

0

0
leonardo da vinci, raffaelo santi, michelangelo, caravaggio, titian, fausto zonaro, pablo veronese, amadeo modigliani, gentile bellini, sandro botticelli, leonardo de mango, andrea mantegna, giorgione, giotto di bondone, fra angelico, vittore carpaccio, tintoretto, paola uccello, marco ricci, umberto boccioni, jacopo bassano, fra flippo lippi, mariotto albertinelli, rosso fiorentino, giorgio vasari, luca giordano, giacomo balla, piero della, giovanni paola pannini

0

italyan ressam diyince akla picasso gelir kesinlikle çünkü picasso nun resimleri dünyaca ünlü ve dünyanın en iyi ressamlar arasında gösteriliyor picasso nun bir çok ünlü tablosu vardır ve insalar buna deliler gibi para veriyor picasso nun resme bakışı normal insanlardan farklıdır picasso yaptığı resimler sayesinde çok büyük bir ün keşfetmiştir böylelikle şuan dünya resimlerinde olan yeri çok başka piccoso resime bakış açısı çok farklıdır

0

ressamların çoğu nedense hep italyandır. yetenek olarak dünyada öndeler.

0

leonardo da vinci michelangelo leon battista alberti raffello caravaggio fausto zonaro van gogh

0

caravaggio ve michelangelo barok devrinin en büyük sanatçıları arasında gösterilir. italyan asıllı bu iki ressam ve dönemin diğer eserlerini yapan ressamlardan ilham almışlardır. bu sanatçıları büyük yapan mihenk taşı haline gelmiş eserleridir.
caravaggio aziz mattanın çağrısı adlı eseri o devrin sanatına bir taze kan niteliğindedir.
michelangelo ise herkesin bu aralar sık sık gördüğü adem'in yaratılışı adlı tablosuyla barok devir sanat akımlarının temel taşını oturtmuştur. bu iki insan yaptıkları eserler bunlarla sınırlı kalmaz diğer ön plana çıkan bir çok eseri bulunmaktadır. yeri geldiğinde eleştirici bir dille tablolarını yapan bu insanlar günümüzde olduğu gibi o devirden bu devire kadar herkesi uzun süre düşünme yoluna itmiştir. okuduğunuz için teşekkürler. hoşça kalın.

0

resim sanatı diyince akla tabiki italya gelmektedir benimde aklımda italya ressamları vardır örnek vermem gerekirse , fausto zonaro,raffaelo sanzio,gentile bellini ve tabiki efsane isim leonardo da vincidir bunlar sadece italya’da degil dünyadada adından söz ettiren ressamlardır

0

pablo picasso leonardo da vinci michelengele

0

pablo pıcasso
leonardo vıncı
rembrant van rıjn
vıncent van gogh
dıego velazquez
paul cezanne
sakvodor dalı
raffaello
jan van eyck
paul gauguın
henrı matısse
el greco

tıtıan
peter paul rubens
andy warhol
paul klee
jan vermeer

frida kahlo

0

picasso
leonardo da vinci
salvador dali
v.b şahsi düşüncem

0

en büyük italyan ressamlar şu şekilde yazılabilir.
leonardo da vinci
michelangelo
titian
caravaggio
fausto zonaro
donatello
giorgione
leonardo de mango
aklıma gelen başlıca isimler bunlardır.

0

italyan ressamların ismi ninja kaplumbağaların isimleriyle aynıdır.o ressamların isimleri zaten verilmiştir onlara.bu ressamların ismi leonardo da vinci,raphael,michelangelo ve donatellodur.

0

siltaveçki mosron mlidevah kimser. öne cıkan resamlar bunlardır .

0

leonardo da vinci mikalenjelo rafael donetellodur bunlar rönesans sanatçılarıdır aynı zamanda halkı aydınlanması için mücadele etmişlerdir.

0

onlarca ressam vardır ama bir çoğu şu anda hayata değil bunların bazıları
leonardo davinci , mikenanjelo , rafael , donatelo , bu kişiler oynayan bir filmde bile isimleri kullanılan kişilerdir bunlar oynayan ninja kaplumbağalar filminde isimleri kullanılan kişilerdir .

0

leonardo da vinci, michelangelo, raffaello.

0

bizim bildiğimiz klasik leonardo da vinci fakat başka birsürü ressam bulunmakta ne kadar ünlü olmasa da fazlaca ressam var fakat ülkemizde ise bu yaygın değil bence yaygın olmalı.

0

leonardo da vinci benim tanıdığım en ünlü italyan ressam.

0

öne cıkan italyan ressamlar pek bilmiyorum ama 2 3 tane söyleyebilirim
van gecho
michelangelo
leanardo da vinci

0

leonardo da vinci /titian /caravaggio